• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü tam olarak nasıl biliniyor

hakraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
111
41
28
35
yumurtlama günü adet günü ile birlikte 14.gün olarak biliyorum ama iki aydır o gün çocuk için deniyorum ama malesef ikisinde de başarılı bir sonuç elde edemedim

2 AY çok kısa bir süre biz 3 senedir deniyoruz

2 AY çok kısa bir süre biz 3 senedir deniyoruz
Kısa bir süre biliyorum ama insan yine de hemen bir an önce olsun istiyor bir tane kaybım var çünkü o da tesadüfen yumurtlama günümde oldu ama malesef kalbi durdu şuan doktorda bir sıkıntı olmadığını söylüyor çok taktığım için olmuyor sanırım herkes öyle söylüyor

yumurtlama günü adet günü ile birlikte 14.gün olarak biliyorum ama iki aydır o gün çocuk için deniyorum ama malesef ikisinde de başarılı bir sonuç elde edemedim
canim.telefonuna takvimim.uygulamasini indir.o butun bilgileri ve gunleri veriyor

Kesin tutturmak istiyorsan adet bitimi bir gün arayla ilişkiye gir ben öyle hamile kaldimm hic aksatma bir gün ilişki bir gün bos bir gün ilişki bir gün bos.

Günü tutturmak İçin en sağlam yöntem hesaplama da çıkan gün değil de o çıkan günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası 1’er gün arayla birlikte olmak.1’er gün ara verme sebebi de eşinizde ki sperm yoğunluğunun azalmaması İçin.Bu şekil de deneyin bir de

ovulasyon testi kullanbilirsiniz

illa 14. gün yumurtlayacaksınız diye birşey yok

daha erken ya da geç olabilir

test kullanmıyorsanız evet en sağlıklısı gün aşırı ilişki

ovulasyon testi kullanbilirsiniz

illa 14. gün yumurtlayacaksınız diye birşey yok

daha erken ya da geç olabilir

test kullanmıyorsanız evet en sağlıklısı gün aşırı ilişki

Aynen,düzenli regl tarihi yoksa geç yumurtlama da olabilir yada erken

Aynen,düzenli regl tarihi yoksa geç yumurtlama da olabilir yada erken

evet canım hatta düzenli regl olsa bile oluyor

kızımda adet sonrası 14. gün gebeliğimi öğrendim

adete çok az kala yumurtlamışım

Kısa bir süre biliyorum ama insan yine de hemen bir an önce olsun istiyor bir tane kaybım var çünkü o da tesadüfen yumurtlama günümde oldu ama malesef kalbi durdu şuan doktorda bir sıkıntı olmadığını söylüyor çok taktığım için olmuyor sanırım herkes öyle söylüyor
.
Kaybın için Pihtilasma testi yaptır mutlaka canım.Birdahaki hamileliğin de hüsranla sonuclanmasin..

evet canım hatta düzenli regl olsa bile oluyor

kızımda adet sonrası 14. gün gebeliğimi öğrendim

adete çok az kala yumurtlamışım

Evet evet çok örneği var bunun ama dediğim yöntem de tek güne nazaran daha şansı yükseltir en azından kadın doğumculardan duyduğum buydu

Back