Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa bir süre biliyorum ama insan yine de hemen bir an önce olsun istiyor bir tane kaybım var çünkü o da tesadüfen yumurtlama günümde oldu ama malesef kalbi durdu şuan doktorda bir sıkıntı olmadığını söylüyor çok taktığım için olmuyor sanırım herkes öyle söylüyor2 AY çok kısa bir süre biz 3 senedir deniyoruz
canim.telefonuna takvimim.uygulamasini indir.o butun bilgileri ve gunleri veriyoryumurtlama günü adet günü ile birlikte 14.gün olarak biliyorum ama iki aydır o gün çocuk için deniyorum ama malesef ikisinde de başarılı bir sonuç elde edemedim
yumurtlama günü adet günü ile birlikte 14.gün olarak biliyorum ama iki aydır o gün çocuk için deniyorum ama malesef ikisinde de başarılı bir sonuç elde edemedim
yumurtlama günü adet günü ile birlikte 14.gün olarak biliyorum ama iki aydır o gün çocuk için deniyorum ama malesef ikisinde de başarılı bir sonuç elde edemedim
ovulasyon testi kullanbilirsiniz
illa 14. gün yumurtlayacaksınız diye birşey yok
daha erken ya da geç olabilir
test kullanmıyorsanız evet en sağlıklısı gün aşırı ilişki
Aynen,düzenli regl tarihi yoksa geç yumurtlama da olabilir yada erken
.Kısa bir süre biliyorum ama insan yine de hemen bir an önce olsun istiyor bir tane kaybım var çünkü o da tesadüfen yumurtlama günümde oldu ama malesef kalbi durdu şuan doktorda bir sıkıntı olmadığını söylüyor çok taktığım için olmuyor sanırım herkes öyle söylüyor
evet canım hatta düzenli regl olsa bile oluyor
kızımda adet sonrası 14. gün gebeliğimi öğrendim
adete çok az kala yumurtlamışım