Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Kızlar merhaba yumurtlama günümün üstünden üç gün geçti dünden beri karnım çok agrıyor göğüslerim ağrıyor kür yapmıştım bal tarçın çörek otu o mu zarar verdi sizce ne olabilir ??? Yumurtam çatlayalı da iki gün oldu

Şimdi yumurtlama normal şartlarda reglin kaç gün sürüyorsa yarısında oluyor mesela 28 günde bir adet oluyorsan 12 ile 16 gün arasında olur ama benim bu ay adetimin başladığı günden saydım ve 10. Gün oldu yumurtlamam hatta çatlamam da o mana da diyorum yani aslında adetime daha çok var ama bu belirtileri yaşıyorum korktum kür mü zarar verdi acaba diye

Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamami bende hissetmiştim adet sancısı gibi ağrım kramplarim vardı. Bu ayda takvimde yumurtlama döneminden daha önce hissettim aynı şekil ağrılarım oldu bugün yumurtlama günüm ağrım yok bu aydan umutluyum bende. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamamdan itibaren kramplarim vardı

03.09.2020 de yumurtlama oldu
yaptığınız kürden dolayı fazla yumurtlamış olabilirsiniz ve yumurtalarınız gün be gün çatlıyor olabilir. korkmayın zarar vermemiştir.Bazı aylarda göğüs hassasiyeti yumurtlamadan adet dönemine kadar yaşanıyormuş merak etmeyin

çok teşekkür edrm içime su serptiniz umarım bisey olmamıstr bekliyorum bakalım

Kimyasal gebelik nasıl oluyor ben iki ay önce bir
Olay yaşadım ondan şüpheleniyorum yumurtlamadan sonra aynı şekilde çok kramp geldi
Sol kasıgım çok agrıdı ve beta hcg adet günüm de ölçtürdüm 2 çıktı yani acaba o ara geçirdim de düşeceği
İcin hcg mi
Düştü diyorum bazen

Bende bilmiyorum kürün etkisi sanki bende sende niye erken olmuş umarım iyidir

ovulasyon testine devam ettim 02 09 eylülden sonra dünde iyice silikleşti acaba acaba artarmı 2. kez yumurtlarmıyım bakalım

Evet benm iki gün sadece koyu oldu hep silikti bekle bakalkm

ben kür yapmadım ama çok incir yedim ondan olur mu acaba
Ben de incir yedim ve çok kabak çekirdeği yedim, folik asit içtim şüpheleniyorum sahiden işe yaramış mıdır çok şaşırdım adetim bitti 3. Gün hissettim kasıkta ağrı akıntılar, ovülasyon testim yoktu ne yazık ki ama ateşim habire yükseldi bence yumurtlamaydı o ve şimdi gitti tüm hepsi, inşallah erkendir benimde ama eşimle adetten önce yaptığımız için en son 10 gündür yapmadık nerdeyse, sperm sorunumuz da var tek sefer değerlendirdik böyle durumda hamile olacağımı sanmam kendimi avutuyorum boş yere düşünmemem lazım ama sınava hazırlandığım için zihnim kendini meşgul edecek şey arıyor galiba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…