Benimde ayni sizikiyle sikayetler bat ne zaman benim 15 eylül
Ayin kacinda yumurtlaminiz oldu22 Eylül canım benim erken yumurtlama oldu
Erken yumurtlama ile gec yumurtlama nasil anladiniz biraz anlatirmisinizAyin kacinda yumurtlaminiz oldu
03.09.2020 de yumurtlama olduAyin kacinda yumurtlaminiz oldu
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamami bende hissetmiştim adet sancısı gibi ağrım kramplarim vardı. Bu ayda takvimde yumurtlama döneminden daha önce hissettim aynı şekil ağrılarım oldu bugün yumurtlama günüm ağrım yok bu aydan umutluyum bende. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamamdan itibaren kramplarim vardıŞimdi yumurtlama normal şartlarda reglin kaç gün sürüyorsa yarısında oluyor mesela 28 günde bir adet oluyorsan 12 ile 16 gün arasında olur ama benim bu ay adetimin başladığı günden saydım ve 10. Gün oldu yumurtlamam hatta çatlamam da o mana da diyorum yani aslında adetime daha çok var ama bu belirtileri yaşıyorum korktum kür mü zarar verdi acaba diye
yaptığınız kürden dolayı fazla yumurtlamış olabilirsiniz ve yumurtalarınız gün be gün çatlıyor olabilir. korkmayın zarar vermemiştir.Bazı aylarda göğüs hassasiyeti yumurtlamadan adet dönemine kadar yaşanıyormuş merak etmeyin03.09.2020 de yumurtlama oldu
çok teşekkür edrm içime su serptiniz umarım bisey olmamıstr bekliyorum bakalımyaptığınız kürden dolayı fazla yumurtlamış olabilirsiniz ve yumurtalarınız gün be gün çatlıyor olabilir. korkmayın zarar vermemiştir.Bazı aylarda göğüs hassasiyeti yumurtlamadan adet dönemine kadar yaşanıyormuş merak etmeyin
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamami bende hissetmiştim adet sancısı gibi ağrım kramplarim vardı. Bu ayda takvimde yumurtlama döneminden daha önce hissettim aynı şekil ağrılarım oldu bugün yumurtlama günüm ağrım yok bu aydan umutluyum bende. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamamdan itibaren kramplarim vardı
yaptığınız kürden dolayı fazla yumurtlamış olabilirsiniz ve yumurtalarınız gün be gün çatlıyor olabilir. korkmayın zarar vermemiştir.Bazı aylarda göğüs hassasiyeti yumurtlamadan adet dönemine kadar yaşanıyormuş merak etmeyin
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamami bende hissetmiştim adet sancısı gibi ağrım kramplarim vardı. Bu ayda takvimde yumurtlama döneminden daha önce hissettim aynı şekil ağrılarım oldu bugün yumurtlama günüm ağrım yok bu aydan umutluyum bende. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamamdan itibaren kramplarim vardı
Kimyasal gebelik nasıl oluyor ben iki ay önce birKimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamami bende hissetmiştim adet sancısı gibi ağrım kramplarim vardı. Bu ayda takvimde yumurtlama döneminden daha önce hissettim aynı şekil ağrılarım oldu bugün yumurtlama günüm ağrım yok bu aydan umutluyum bende. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamamdan itibaren kramplarim vardı
bu ay benimde 02 09 2020 de oldu çatlamam batım 21 - 22 eylül niye erken yumurtladık acaba iyimi kotümü22 Eylül canım benim erken yumurtlama oldu
ben kür yapmadım ama çok incir yedim ondan olur mu acabaBende bilmiyorum kürün etkisi sanki bende sende niye erken olmuş umarım iyidir
olabilir vallaben kür yapmadım ama çok incir yedim ondan olur mu acaba
Ben de incir yedim ve çok kabak çekirdeği yedim, folik asit içtim şüpheleniyorum sahiden işe yaramış mıdır çok şaşırdım adetim bitti 3. Gün hissettim kasıkta ağrı akıntılar, ovülasyon testim yoktu ne yazık ki ama ateşim habire yükseldi bence yumurtlamaydı o ve şimdi gitti tüm hepsi, inşallah erkendir benimde ama eşimle adetten önce yaptığımız için en son 10 gündür yapmadık nerdeyse, sperm sorunumuz da var tek sefer değerlendirdik böyle durumda hamile olacağımı sanmam kendimi avutuyorum boş yere düşünmemem lazım ama sınava hazırlandığım için zihnim kendini meşgul edecek şey arıyor galiba,ben kür yapmadım ama çok incir yedim ondan olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?