Yumurtlama günü sizce hangisi bakabilir misiniz

aliceintheworld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
12
1
1
Kızlar selam, sat 28 şubat ortalama 24-25 günde bir regl oluyorum ve maksimum 5 gün sürüyo. 12 martta doktora gittim bu ay sağ yumurtamın geliştiğini söyledi döngülerim kısa olduğu için 9-10. Günlerde yumurtlama olabileceğini söylemişti. Ama o gün bana çatlamış veya çatlamak üzere vs gibi bişey demedi. Yine de laboqucik testler ile yumurtlamayı yakalamaya çalıştım. 12sinde doktordan gelince test yaptım biraz koyuluk görünce o gün çatlar mı diye testi birkaç kez tekrarladım ama 13ünde de koyuydu. 14ün fotoğrafı yok fakat o gün baya bir silikleşmişti. 7-9-11-13 mart tarihlerini değerlendirdik. Sonrasını değerlendiremedik malesef. Bat 23 mart doktor erken çatlar dediği için dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce erken mi yapmışım? Doktorun dediği tarihlere göre çatlamadı sanki testlere göre 14ü gibi ama bilemedim.

Eklentiler

• IMG_2865.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
sızle döngüm aynı benimde normalde 10 nunda çatlaması lazımdı ama letu hap kullandım bu ay ovulasyonda da 10 martta pik gormedım 14 martta doktor kontrolüm vardı o gün yumurtam catlamıstı ovulasyonda da gördüm yanı benımde yumurtlama günü saptı ben hapa yoruyorum ama şu da olabılır şubat 31 gün sürmüyor veya 30 gün onun da etkısı olabılır benımde 23 24 martta regl olmam lazım yanı regle bu kadar yakın yumurtladıysam bır şey varsa ne zaman çıkar bilemıyorum

Çatlamadan en az 10. Gün sonra yap testleri 13ü pik olmuş gecesi çatlamıştır zaten değerlendirmişs yeterli yani
Tam regl günüme geliyor zaten 10 gün sonrası, bekleyip o gün test yapayım en iyisi

Ben hap kullanmıyorum ama doktor erken yumurtlama olur dedi diye bi meraklandım malesef şimdilik bir şey yok gibi, ovülasyon testlerine göre de 13ü gecesi çatladıysa regl gününü bekleyip ona göre test yapmamız daha doğru. Bekleyip göreceğiz:)

merhaba uygulamayı yeni kullaniyorum da nerden yazacgimi bilmiyirdum test yaptım bugün ilki çok net çıktı gebelik testinde ama diğerleri net değil emin olamadım sizce gebelik varmidir

Eki Görüntüle 3562080 merhaba uygulamayı yeni kullaniyorum da nerden yazacgimi bilmiyirdum test yaptım bugün ilki çok net çıktı gebelik testinde ama diğerleri net değil emin olamadım sizce gebelik varmidir
Evet ilkinde baya net var diğerlerinde de silikte olsa gözüküyor regl tarihiniz geçti mi bence kan verin var gibi çünkü

Evet ilkinde baya net var diğerlerinde de silikte olsa gözüküyor regl tarihiniz geçti mi bence kan verin var gibi çünkü
Geçmedi normalde bugün yada yarın olmam gerekiyordu ama mide bulantısı baş ağrısı olunca ilaç icicektim içmeden bı bakayım belki pozitif çıkar ilaç icemem dedim ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…