Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü ovülasyon testi ile

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

astrocurryvenus

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
234
90
29
Merhaba kizlar adetimin baslamasindan 9. Gün itibariyle ovulasyon testi yaptım 17. Günde ikinci çizgi koyulasti karnımda da hafif ağrı var akıntım da çok ama emin olamadim bugün yumurtlama günü mü diye

Eklentiler

• 17259782885692604481601266722481.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba yumurtlama bence pozitif ama sanki pik olmasına bir gün daha var gibi soldaki sağdaki çizgiden daha koyu olmalı inşallah ona doğru gidiyor seninki
Bana da yardımcı oluş musunuz altı mavi cizgili testi döngümün 11.günü akşam 17.00 de yaptım . İlk renk dalgalanması burda başladı. Sonra 21 saat sonra yani 12.gün öğlen 14.00 da yaptım test altı yesil cizikli olan pik gördüm. Aynı gün akşam 20.00 da 2.testi yaptım ve turuncu cizikli testteki sonuç çıktı. Bu testlere göre pik testimde 12.günum öğlen 2 den sonra yumurtlamış mi oluyorum.bana da yardımcı olun lutfen

Eklentiler

• Screenshot_20241007_221727_Gallery (1).jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20241007_221804_Gallery (1).jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20241007_222112_Gallery (1).jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 70
Yeşil renk olan tam pik günün yumurtlama günü bir sonra ki yaptığındada çatlamaya başlamış artık çünkü silik çıkmış

Yeşil renk olan tam pik günün yumurtlama günü bir sonra ki yaptığındada çatlamaya başlamış artık çünkü silik çıkmış
Tamam çok teşekkür ederim .peki size birsey soracağım bu ay o yeşil gunu pik gününü bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim yani 11.gun 12. Gun ve 13. Gun ama 3 gün üst üste tutmadı. Geçen ayda 12.gun olmuştu yumurtlama ve catlama . Bu ay sizce hangi günleri değerlendirmeliyim. Gün aşırı değerlendireyim diyorum bu ay. 8. Gün 10. Gün 12.gün ve 13.gun seklinde iyi olur mu sizce .yada öneriniz nedir acaba :)

Benim doktorum çatlama gününde yaklaşmaya başladığını gördüğün gün , çatlama günü ve catlamadan bir sonraki günü değerlendir diğer günlerde iki günde bir bir dolu bı boş seklinde yapabilirsin demisti genel olarak ben o dediğini uyguluyorum

Bende test döngümün 11. Günü test renklenmeye yeni başlıyor hafif 12.gün Pik yapıyor ve 13.gün artık silik oluyor. Şimdi benim 12.pik günü yumurtlama günü oluyor o zaman değil mi 11 -12- 13 .günlerde mi iliski olması lazım dediğinize göre

Evet aynen öyle yapman gerekiyor

Evet aynen öyle yapman gerekiyor
Sperm sayisi falan azalmaz mi peki 3 gün üst üste yapmak demek 24 saatte 1 yapmak demek sperm sayisini ve o spermleri taşıyan semen sivisi var ya onu azaltmazmi . Normalde eşimde bir sorun yok diye biliyoruz ama bu herkes için olabilecek bi durum değilimdir 3 gün üst üste peki ? Doktor bunu nasıl açıkladı size sizde sormussunuzdur illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…