- 17 Ağustos 2024
- 234
- 90
- 29
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim ilk defa yapıyorum bu testi yeterli koyulukta mi bilemedim çok sağolEvet öyle görünüyor canım bugünü ve bundan sonraki iki günü değerlendirmelisin
Rica ederim ama yapmayı bırakma sonraki günlerde devam etCanım çok teşekkür ederim ilk defa yapıyorum bu testi yeterli koyulukta mi bilemedim çok sağol
Tamam canım onumuzdeki 3-4 gün daha yapicamRica ederim ama yapmayı bırakma sonraki günlerde devam et
Evet t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlama evresindedir o zamanda bol.bol havuç ye o çatlamayi destekliyorTamam canım onumuzdeki 3-4 gün daha yapicam
Havuc önerisi doktor onaylı merak etme doktorum söylemişti bana daEvet t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlama evresindedir o zamanda bol.bol havuç ye o çatlamayi destekliyor
Tamam canım yarin alayım havuç ilk defa duydumEvet t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlama evresindedir o zamanda bol.bol havuç ye o çatlamayi destekliyor
Öyle öyle havuç incir bunlar çatlamayi destekliyor, yapabiliyorsun cezvedr doğra at suyunuda içebilirsinTamam canım yarin alayım havuç ilk defa duydum
Öyle öyle havuç incir bunlar çatlamayi destekliyor, yapabiliyorsun cezvedr doğra at suyunuda içebilirsin
Merhaba yumurtlama bence pozitif ama sanki pik olmasına bir gün daha var gibi soldaki sağdaki çizgiden daha koyu olmalı inşallah ona doğru gidiyor seninkiEki Görüntüle 3480221
Merhaba sizce pik olmuş mu bugün
Teşekkür ederim bugün ve yarını değerlendirmek en iyisi o zamanMerhaba yumurtlama bence pozitif ama sanki pik olmasına bir gün daha var gibi soldaki sağdaki çizgiden daha koyu olmalı inşallah ona doğru gidiyor seninki
Bana da yardımcı oluş musunuz altı mavi cizgili testi döngümün 11.günü akşam 17.00 de yaptım . İlk renk dalgalanması burda başladı. Sonra 21 saat sonra yani 12.gün öğlen 14.00 da yaptım test altı yesil cizikli olan pik gördüm. Aynı gün akşam 20.00 da 2.testi yaptım ve turuncu cizikli testteki sonuç çıktı. Bu testlere göre pik testimde 12.günum öğlen 2 den sonra yumurtlamış mi oluyorum.bana da yardımcı olun lutfenMerhaba yumurtlama bence pozitif ama sanki pik olmasına bir gün daha var gibi soldaki sağdaki çizgiden daha koyu olmalı inşallah ona doğru gidiyor seninki
Yeşil renk olan tam pik günün yumurtlama günü bir sonra ki yaptığındada çatlamaya başlamış artık çünkü silik çıkmışBana da yardımcı oluş musunuz altı mavi cizgili testi döngümün 11.günü akşam 17.00 de yaptım . İlk renk dalgalanması burda başladı. Sonra 21 saat sonra yani 12.gün öğlen 14.00 da yaptım test altı yesil cizikli olan pik gördüm. Aynı gün akşam 20.00 da 2.testi yaptım ve turuncu cizikli testteki sonuç çıktı. Bu testlere göre pik testimde 12.günum öğlen 2 den sonra yumurtlamış mi oluyorum.bana da yardımcı olun lutfen
Tamam çok teşekkür ederim .peki size birsey soracağım bu ay o yeşil gunu pik gününü bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim yani 11.gun 12. Gun ve 13. Gun ama 3 gün üst üste tutmadı. Geçen ayda 12.gun olmuştu yumurtlama ve catlama . Bu ay sizce hangi günleri değerlendirmeliyim. Gün aşırı değerlendireyim diyorum bu ay. 8. Gün 10. Gün 12.gün ve 13.gun seklinde iyi olur mu sizce .yada öneriniz nedir acaba :)Yeşil renk olan tam pik günün yumurtlama günü bir sonra ki yaptığındada çatlamaya başlamış artık çünkü silik çıkmış
Benim doktorum çatlama gününde yaklaşmaya başladığını gördüğün gün , çatlama günü ve catlamadan bir sonraki günü değerlendir diğer günlerde iki günde bir bir dolu bı boş seklinde yapabilirsin demisti genel olarak ben o dediğini uyguluyorum
Bende test döngümün 11. Günü test renklenmeye yeni başlıyor hafif 12.gün Pik yapıyor ve 13.gün artık silik oluyor. Şimdi benim 12.pik günü yumurtlama günü oluyor o zaman değil mi 11 -12- 13 .günlerde mi iliski olması lazım dediğinize göreBenim doktorum çatlama gününde yaklaşmaya başladığını gördüğün gün , çatlama günü ve catlamadan bir sonraki günü değerlendir diğer günlerde iki günde bir bir dolu bı boş seklinde yapabilirsin demisti genel olarak ben o dediğini uyguluyorum
Evet aynen öyle yapman gerekiyorBende test döngümün 11. Günü test renklenmeye yeni başlıyor hafif 12.gün Pik yapıyor ve 13.gün artık silik oluyor. Şimdi benim 12.pik günü yumurtlama günü oluyor o zaman değil mi 11 -12- 13 .günlerde mi iliski olması lazım dediğinize göre
Sperm sayisi falan azalmaz mi peki 3 gün üst üste yapmak demek 24 saatte 1 yapmak demek sperm sayisini ve o spermleri taşıyan semen sivisi var ya onu azaltmazmi . Normalde eşimde bir sorun yok diye biliyoruz ama bu herkes için olabilecek bi durum değilimdir 3 gün üst üste peki ? Doktor bunu nasıl açıkladı size sizde sormussunuzdur illakiEvet aynen öyle yapman gerekiyor