- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.734
-
- Konu Sahibi Sade frappe
Bildiğim kadarıyla yok bakalım adetime bir kaç gün daha var. Neden sordunuz?Benim adetim bittikten iki gün sonra olmuştu takvim biraz farklı.
Şu an var sanırım hamilelik?
O lekeleme hamileliğe mıymış diye idi sorum.Bildiğim kadarıyla yok bakalım adetime bir kaç gün daha var. Neden sordunuz?
Canım adetin 11. Günü yumurtladım hiç belirti ve lekelenmem olmadı sadece gebelik testi yaptıgım gün karnımın içinde hafif bir yangı olmuştu o kadar hiç bir belirti olmadan gebe kaldım belirtilerim de zaten 6. Haftadan sonra başladıGözün aydın sevindim adına, hayırlı olsun yavrunuz şimdiden.
Normali iki adet arası 14.gün denir ya, senin adetinin ilk gününden itibaren 10.gün mü idi yumurtlaman?
Hamilelik belirtilerin neydi?
Aralıkta yumurtlama leken olmuştu ya, kaç ay sonra hamilelik oldu?
Aralıkta yumurtlama leken olmuştu ya, kaç ay sonra hamilelik oldu?Canım adetin 11. Günü yumurtladım hiç belirti ve lekelenmem olmadı sadece gebelik testi yaptıgım gün karnımın içinde hafif bir yangı olmuştu o kadar hiç bir belirti olmadan gebe kaldım belirtilerim de zaten 6. Haftadan sonra başladı
Ocakta hamile kaldım tam bir ay sonra.. Gebelikteb önce de adetim bikaç gün geç oluyordu belki bi ilgisi vardır canımAralıkta yumurtlama leken olmuştu ya, kaç ay sonra hamilelik oldu?
Ya inş canım ya bana umut olsun.Ocakta hamile kaldım tam bir ay sonra.. Gebelikteb önce de adetim bikaç gün geç oluyordu belki bi ilgisi vardır canım
İnş en yakın zamanda sende güzel haberleri alırsın canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahYa inş canım ya bana umut olsun.
Benimde ilk defa bu ay gecikmeli olmuştu, korunmayı bırakınca erken gelmeye başlamıştı.
Amin canım inşallah senin gibi olur gecikmenin sonucu:)İnş en yakın zamanda sende güzel haberleri alırsın canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım merhaba. öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. yumurtlama lekenlemesi ile ilgili olan mesajları okuyordum da seninkine denk geldim. senin lekelenmen nasıldı bana biraz tarif edebilir misin rica etsem :)Yumurtlama lekelenmesi. Bugunü ve yarını güzel değerlendir canım. Ben bu ay bu şekilde yumurtladığımı anladım lekelenmen in oldugu günü ve sonrası değerlendirdim şükür şimdi bebiş bekliyorum
Yeni gördüm canım kusura bakma benim ki pembeye yakın bir renkti ve cok yogun bir kanama değildi üç dört damla kadar bir şeydicanım merhaba. öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. yumurtlama lekenlemesi ile ilgili olan mesajları okuyordum da seninkine denk geldim. senin lekelenmen nasıldı bana biraz tarif edebilir misin rica etsem :)