• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü kanaması

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde leke geldi bugün kırmızıya döndü ilk defa böyle ara kanama oldu yumurtlama günü 14.15 i hesaplarima göre korkmalimiyim ilk defa oluyor ağrım yok

Merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde leke geldi bugün kırmızıya döndü ilk defa böyle ara kanama oldu yumurtlama günü 14.15 i hesaplarima göre korkmalimiyim ilk defa oluyor ağrım yok
Benim yumurtlama zamaninda lekelenmem olmustu o ay hamile kaldim . Engel oldugunu dusunmuyorum

Devam eden bir kanamaysa biraz farkli canim bilemiyorum. Erken adet olabilir mi. Insallah kist felan degildir
Bilmiyorum bende sanmam ama ben kimyasal gebelik geçirdim sonrasında ultrason la felan alttan baktı doktor temiz dedi adetim gecikti iki ay sonra normalde 4 gün sürer 7 gün sürdü 31 inde bitti yumurtlamamda 14 üne felan denk geliyor ilk defa yasiyrm gecikmenin sebebine rahim gebelik istediği için gecikme olur demişti yakinlarim

Benim yumurtlama zamaninda lekelenmem olmustu o ay hamile kaldim . Engel oldugunu dusunmuyorum
Selam canım bebeğin hayırlı olsun.. lekenmen olduğu zaman nasıl değerlendirdin? Benimde dün ve bugün oldu lekelenme ne zaman ilişki gerekir?

Engel değil kuzum korkma ben 8 bucuk aylık hamileyim şuan. Darısı başına :)
Selam sağ salim kucağına al inşallah 🥰 lekelenmen olduğunda günleri nasıl değerlendirdin? Benimde dün ve bugün yumurtlama lekelenmesi var ilişki nasıl olsun bilemedim 🤷🏼‍♀️

Selam sağ salim kucağına al inşallah 🥰 lekelenmen olduğunda günleri nasıl değerlendirdin? Benimde dün ve bugün yumurtlama lekelenmesi var ilişki nasıl olsun bilemedim 🤷🏼‍♀️

Regl gibi gelen bi kanama değil sonuçta ufak tefek lekelenmelerdi ve devamlılığı yoktu. Değerlendirmeye engel olmadı canım. Darısı başına olsun inşallah 😊

Regl gibi gelen bi kanama değil sonuçta ufak tefek lekelenmelerdi ve devamlılığı yoktu. Değerlendirmeye engel olmadı canım. Darısı başına olsun inşallah 😊
Evet aynen öyle ufak tefek.. benim demek istediğim leke olduğu gün ve arkasından gelen iki günü mü değerlendirdin veya tek leke olduğu gün mü oldu o anlamda 😊

Evet aynen öyle ufak tefek.. benim demek istediğim leke olduğu gün ve arkasından gelen iki günü mü değerlendirdin veya tek leke olduğu gün mü oldu o anlamda 😊

Canım ben testle takip yapıyordum. Yumurtlama gördüğüm günü ve peşinden gelen 3 günü daha değerlendirdim. Lekede yumurtlamayı gördüğüm gün olmuştu

Canım ben testle takip yapıyordum. Yumurtlama gördüğüm günü ve peşinden gelen 3 günü daha değerlendirdim. Lekede yumurtlamayı gördüğüm gün olmuştu
Anladım teşekkür ederim.. ben de test yaptım ama daha koyu değil yine de değerlendiriyim 😊

Back