Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremde herkes ilk 2 3 ayında hamile kalmıştıHer ay en iyi dönemleri değerlendirseniz bile şansınız %10-15 civarı. O kadar kolay değil hamilelik maalesef. Sperm en iyi durumda olacak yumurta en iyi durumda olacak ortam iyi olacak rahim iyi olacak derken şans düşüyor. Daha ilk ayınızsa sakin olun önce bi :)) 1 yıla kadar normal kabul ediyor doktorlar
Konu sahibi bu gerçekse sakın çocuk yapıp kendini o adamla ömür boyu muhattap olmak zorunda bırakma.Kötülüğünüz için demiyorum ancak daha 2-3 aylık evlisiniz. Nişan atıp barışmışsınız ve daha 15 gün öncesinde kocam beni dövdü diye konu açmışsınız. Sizin ne kilonuzu ne kadınlığını ne anneliğiniiz bırakmamış adamdan hala çocuk yapıp kendinizi oraya mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Derdiniz ne ? Berbat evliliklerinize ne diye çocuk dahil edip diretiyorsunuz ?
Konu sahibi bu gerçekse sakın çocuk yapıp kendini o adamla ömür boyu muhattap olmak zorunda bırakma.
Çocuk iyi giden ilişkileri sallıyor.
Ayy hatırladım üyeyi, düşünmüyorum çocuk demiştiKötülüğünüz için demiyorum ancak daha 2-3 aylık evlisiniz. Nişan atıp barışmışsınız ve daha 15 gün öncesinde kocam beni dövdü diye konu açmışsınız. Sizin ne kilonuzu ne kadınlığını ne anneliğiniiz bırakmamış adamdan hala çocuk yapıp kendinizi oraya mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Derdiniz ne ? Berbat evliliklerinize ne diye çocuk dahil edip diretiyorsunuz ?
Sayfalarca anlatılmış konu sahibine. Yapma etme bu bir vurur iki vurur üçüncü ne olur belli olmaz diye, hala diretiyor. Çocuk için yanıp tutuşuyor inanamıyorum gerçekten.Ayy hatırladım üyeyi, düşünmüyorum çocuk demişti
Önceden böyle bi şey olmadı aslaaa sadece nişanlıyken 1 kere vurdu demişti. O şiddet değilmiş gibi. Daha vajinismusu bile geçmiş değil kremle jelle idare ediyor. üzüldüm vallaSayfalarca anlatılmış konu sahibine. Yapma etme bu bir vurur iki vurur üçüncü ne olur belli olmaz diye, hala diretiyor. Çocuk için yanıp tutuşuyor inanamıyorum gerçekten.
Bence hic ureme bu adamdan, sperm bankasi bile cok daha mantikli bir tercih olurdu24 günde bir değil oluyorum 21 ağustosta oldum 30u yumurtlama günüm 30,31,1 Eylül değerlendirdim.. hafif mide yanmam vardı 1 haftadır ama rehlime 2 gün var kaşık ağrım başladı regl belirtim bu benim. Hamile kalmamışım nedeni ne olabilir ve kalmak için ne yapabilirim
Ben artik boyle uyeleri saliyorum, kendi tercihleri kendi kararlari, ceksinlerKonu sıralaması; vajinismus- eşim her şeyi annesine anlatıyor-vajinismus-eşim bana vurdu- nasıl hamile kalırım? - hamile kalamıyorum- ben niye hamile değilim vs vs
Artık o kadar normal gelmeye başladı ki. Çocuk olursa size vurmaktan vazgeçer diye mi düşünüyorsunuz ?
Canım öncelikle bende 26 günde bir regl oluyorum ve 14 aydır yumurtlama günlerimizi değerlendiriyoruz yani ilk ilişkide gebe kalma ihtimali çok düşük her şey normalken bile hemen gebe kalamazsın24 günde bir değil oluyorum 21 ağustosta oldum 30u yumurtlama günüm 30,31,1 Eylül değerlendirdim.. hafif mide yanmam vardı 1 haftadır ama rehlime 2 gün var kaşık ağrım başladı regl belirtim bu benim. Hamile kalmamışım nedeni ne olabilir ve kalmak için ne yapabilirim
Tamamen eğitim ve cehalet meselesi bence. Ben bunda karar kıldım artık. Zeki ve eğitimli insanlar üreme konusunda çok daha temkinli. Gerçek bir yuva ve koşullar kurulmadan çocuk sahibi olmuyorlar ancak ortam uygun olduğunda 2-3-4 çocuk yapıyorlar. Aklı fikri çok bir şeye çalışmayan kişiler ise şeylerinin* yerini öğrendikleri ilk günden başlayıp 10 çocuğa kadar yapıyorlar.10senedir tanıdığım 4 yıldır evli olduğum adamla yeni çocuk yapmaya çalışıyorumSiz daha 3 aylıkken şiddet gördüğünüz evlilikte çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz? Allah akıl fikir versin.
Ay rezalet.Eşim bana vurdu
Öncelikle 2 aylık evliyiz, 3 yıllık ilişkimix var ben vajinismusum bunu çözmek için tedavi görüyorum ve son aşamalardayım... Eşim bugün öğlen çıktı evden 8 gibi geldi yemek yiyip yine çıktı arkadaşlarıyla gelincede tabi benimle uğraştı gülerek falan sonra tartışmaya döndü bu beni itti vs bana...www.kadinlarkulubu.com
Kafayı yemişler. Normal bir kafa ile bunlar yapılamazKötülüğünüz için demiyorum ancak daha 2-3 aylık evlisiniz. Nişan atıp barışmışsınız ve daha 15 gün öncesinde kocam beni dövdü diye konu açmışsınız. Sizin ne kilonuzu ne kadınlığını ne anneliğiniiz bırakmamış adamdan hala çocuk yapıp kendinizi oraya mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Derdiniz ne ? Berbat evliliklerinize ne diye çocuk dahil edip diretiyorsunuz ?
Kötülüğünüz için demiyorum ancak daha 2-3 aylık evlisiniz. Nişan atıp barışmışsınız ve daha 15 gün öncesinde kocam beni dövdü diye konu açmışsınız. Sizin ne kilonuzu ne kadınlığını ne anneliğiniiz bırakmamış adamdan hala çocuk yapıp kendinizi oraya mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Derdiniz ne ? Berbat evliliklerinize ne diye çocuk dahil edip diretiyorsunuz ?