• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü iliskiden sonra gelen Kanama ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadekahvem91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
1.587
932
123
33
Merhaba arkadaslar.
29 kasim yumurtlama gunumdu . 28 kasimdanbaslayan hafif regl agrisi gibi bi agri yasadim. Iki gn surdu. takvimde de yumurtlama gunumu gosteriyordu degerlendirdik.
Şoyle bi skntim oldu ara ara adet disi lekelenmelerim oluyordu hafif. Ama dun iliski esnasinda gozle gorunen bir kanama geldi sabah. Suanda 30 kasim saat 8 hala kahverengi az az gelior. Bu durumu yasayaniniz varmi nedir ne degildir ?
Tesekkurler simdiden..

Aynı durumu ben yaşadım 27 kasım ovü testinde çift çizgi gördüm o günğ ve ertesi günğ değerlendirdik. Bugün ilk pembe sonra kahverengi bir akıntım oldu. Sebebi ne olaki bilemedim

Muhtemelen yumurtaniz catladi :)
Benim ikinci gebelikte o kanamayı gördükten 11 gün sonra gebelik testinde çift çizgiyi gördüm darısı size olsun :)

Benim ikinci gebelikte o kanamayı gördükten 11 gün sonra gebelik testinde çift çizgiyi gördüm darısı size olsun :)

Yumurta çatladıktan sonrasını da değerlendirmek gerekiyor mu peki? Çünkü 3 gün önce ovü testim pik yapmıştı

Yumurta çatladıktan sonrasını da değerlendirmek gerekiyor mu peki? Çünkü 3 gün önce ovü testim pik yapmıştı

Canım ben ovulasyon testi yapmadım yanlış birşey söylemeyeyim ama benim gebelik olan ay o kanamayı gordugumun gecesi ilişki olmuştu ondan önce de 5 gün önce ilişki oldu yani muhtemelen o gün hamile kaldım diye düşünüyorum.

Bende bu ay söyle birsey yasadim. Adetim biteli dört gün olmustu ve kanama tamamen kesilmisti o gün iliskiden sonra sabah kanamam oldu cok cok az. Iki gün seyrek kanama oldu. Sonra kesildi. Yani yumurtlama günüm degildi sizin yumurtlama günüymüs

. Ama kanamayada bi anlama veremedim cünkü adetim bitti mi biter hic extra kanama yasamam yani bilemedim bende.

Arkasindan yumurtlama dönemi geldiginde degerlendirdik bir kac gün önce ve bat 14 aralik catliycam meraktan. Acaba adet bitiminin 4-5. Günü hamilelik olabilir mi

Canım ben ovulasyon testi yapmadım yanlış birşey söylemeyeyim ama benim gebelik olan ay o kanamayı gordugumun gecesi ilişki olmuştu ondan önce de 5 gün önce ilişki oldu yani muhtemelen o gün hamile kaldım diye düşünüyorum.
Nasip bakalım bende tutacak mı:) teşekkürler yorumunuz için

Aynı durumu ben yaşadım 27 kasım ovü testinde çift çizgi gördüm o günğ ve ertesi günğ değerlendirdik. Bugün ilk pembe sonra kahverengi bir akıntım oldu. Sebebi ne olaki bilemedim
Yaa hadi bakalim hayyirlisi insallah iyi sonuclar aliriz.

Guzel sozler duydum icim acildi :) tesekkurler .
Hadi bakalim insallah dediginz gibidir . peki baska sebepleri varmidir o kanamanin cnku iliski esnasinda gelmis olmali ko kalktgmzda farkettik.

Bende bu ay söyle birsey yasadim. Adetim biteli dört gün olmustu ve kanama tamamen kesilmisti o gün iliskiden sonra sabah kanamam oldu cok cok az. Iki gün seyrek kanama oldu. Sonra kesildi. Yani yumurtlama günüm degildi sizin yumurtlama günüymüs

. Ama kanamayada bi anlama veremedim cünkü adetim bitti mi biter hic extra kanama yasamam yani bilemedim bende.

Arkasindan yumurtlama dönemi geldiginde degerlendirdik bir kac gün önce ve bat 14 aralik catliycam meraktan. Acaba adet bitiminin 4-5. Günü hamilelik olabilir mi
Yumurtlama gununuzde degerlendirdiyseniz tabimi ihtimal var bekleyip gorecez.

Guzel sozler duydum icim acildi :) tesekkurler .
Hadi bakalim insallah dediginz gibidir . peki baska sebepleri varmidir o kanamanin cnku iliski esnasinda gelmis olmali ko kalktgmzda farkettik.

Zorlanma veya zedelenme olmus da olabilir bilemiyorum ki canım..

Ara ara adet dışı lekelenmelerim oluyor yazmışsınız ama bunun için doktora gittiniz mi hiç?

Aynı durumu bende yaşadım ve içimde çok büyük bir korku var.İnternette araştırdığım üzre rahim kanserine kadar gidiyor kötü senaryolar.. Flo'ya göre ovulasyon 1.gündeyim...İlişki bittikten sonra farkettiğim pembe bir akıntı vardı. Bir süredir bebek istiyoruz ama sonumuz hayırlı olur inşallah :dua:

Back