Yumurtlama Günü Hesaplaması Kafam Allak Bullak Yardım edin :( :(

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar selam hemen konuya giriyim umarım hesaplamalarda yardımcı olursunuz Daha net olsun diye son 3 aylık adet dönemlerimi yazacağım ben hesaplayamadım lütfen sizler bana yardım edin

29 MAYIS TA reglimin başlangıç günü ondan sonra 28 HAZİRAN da regl oldum son olarak da 24 TEMMUZ yani bugün az önce başladı adetim buna göre nasıl hesaplayacağım ben yumurtlama günümü 28 günde bir mi olmuş oluyorum yoksa 30 günde bir mi ? :44: :44: :44: Bir arkadaş Allah rızası için bana yardım etsin şu mübarek ayda

Cnm adetin düzenli değil galiba
29 Mayıs 2014-28 Haziran 2014 arası 30 günde bir olmuşsun
28 Haziran 2014-24 Temmuz 2014 arasıda 26 günde olmuşsun
En kısa döngün 26
En uzun döngünde 30 oluyo
İkisinide baz alırsak bence 1 Ağustos ile 11 Ağustos arası gün aşırı çalış :)
5 ile 9 Ağustosa dikkat et cünkü doğurganlığın yüksek olduğu zaman
Cnm uzayan akıntından da anlayabilirsin yumurtladığını çünkü düzenli adet görmemişsin

Evet bende hesapladım 29 mayıs ile 28 haziran 30 günde bir olmuşum :44: bu ay 28 temmuz da beklerken bugün oldum büyük bir hüsran ile bugün olunca da 26 güne indi kafam o yüzden allak bullak oldu neye göre hesaplayacağımı bilemedim internetten yapıyorum döngümü soruyor net cevap veremiyorum çok muallakta kalmıştım teşekkür ederim 1 ile 11 ağustosa dikkat ediyorum o zaman evet haklısın iki parmak arası uzuyorsa akıntınız o zamanda yumurtlama döneminizdir ilişkiye girebilirsiniz diye bir yazı okumuştum teşekkür ederim ilgine

Rica ederim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…