Yumurtlama Günü hamile Kalanlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz? Ayrıca cinsiyetleri nedir?

Miraa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
888
1.230
Yuöurtlama günü ilişkiye girip eğer yumurta dölendiyse ne kadar süre sonra hamilelik öğrenilir merak ediyorum..ayrıca cinsiyetleri de paylaşırsanız sevinirim

Ben adet günü baktırdım öncesinde baktırmadım adet günümde 141.7 cinsiyetimizi bilmiyoruz göstermiyor

Ben adetime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Halsizlik uyku hali gibi belirtilerim vardı
Cinsiyeti daha belli değil

Ben 12 .günde kanda 77 deger ıle ögrenmıstım cok sükür cınsıyet bellı degıl henuz :)

ben de adete 4 gün kala idrar testinde silik çizgi ile öğrenmiştim. adete bir gün kala kan verdiğimde 92 çıkmıştı değerim. şuan 8.haftada olduğum için henüz cinsiyet belli değil benim de :)

Cinsiyeti belli olan hatırlayanlar da yazarsa ne güzel olur
Cinsiyet konusunda çok farklı şeyler oluyor belirti anlamında. Ben öğrenince yazarım mutlaka. Ama aynı belirtileri yaşayanların biri kıza diğeri erkeğe hamile. Ben genelde ekşi tuzlu sebze meyveye bağımlı oldum. Ama kız mı erkek mi bilemiyorum. Herkes benim sağımda solumda demiş benim bebiş ortada ultrasonla bakarkende ortadan bakınca gözüküyor. Yani kişiye göre farklı durum. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin allah..

Yuöurtlama günü ilişkiye girip eğer yumurta dölendiyse ne kadar süre sonra hamilelik öğrenilir merak ediyorum..ayrıca cinsiyetleri de paylaşırsanız sevinirim
Yumurtlama akıntısından 10gün sonra kanda öğrenmiştik. Akıntıdan bir gün sonra ilişki olmuştu tek. Cinsiyet erkek ♡

Yumurtlama gunumde iliski oldu adet olmam gerken gun kan verdim 121 di. Cinsiyet erkek

35 gunde bir adet olurum daima.ovulasyon testi ve her ay yaşadığım ağrıya göre19.gün yumurtlama günümdü.29.gun yani 10 gun sonra idrar testim silikti kan verdim 30 çıktı.6 gu sonra beklenen adet gününde 198di.

34 günde bir adet oluyorum ovulasyon testine göre 19,gün yumurtladım. Adetime 4 gün kala beta hcg de hiç bişey cıkmadı doktor yüzüme baktı gebe degilsin dedi. evde test yaptım onda da cıkmadı adetim 3 gün gecinçe bir test daha yaptım çift çizgiyi gördüm adetimin gectiği 4. gün beta hcg 186 idi iki gün sonra 506 cinsiyet için çook erken ...

Bir metot vardı bebek ultrasonda sola meyilliyse erkek diye benim bebişim de soldaydı kesede ama kızım geliyor

Bir metot vardı bebek ultrasonda sola meyilliyse erkek diye benim bebişim de soldaydı kesede ama kızım geliyor
Bebişim böyle duruyor 11 nisanda gideceğim bakalım biz neyiz :)

Eklentiler

• CE1382E9-5E36-4C6B-9B15-73A739107529.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…