Sağlıkla gelsin cnmBen adet günü baktırdım öncesinde baktırmadım adet günümde 141.7 cinsiyetimizi bilmiyoruz göstermiyor
Sağol canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinSağlıkla gelsin cnm
Cinsiyet konusunda çok farklı şeyler oluyor belirti anlamında. Ben öğrenince yazarım mutlaka. Ama aynı belirtileri yaşayanların biri kıza diğeri erkeğe hamile. Ben genelde ekşi tuzlu sebze meyveye bağımlı oldum. Ama kız mı erkek mi bilemiyorum. Herkes benim sağımda solumda demiş benim bebiş ortadaCinsiyeti belli olan hatırlayanlar da yazarsa ne güzel olur
Yumurtlama akıntısından 10gün sonra kanda öğrenmiştik. Akıntıdan bir gün sonra ilişki olmuştu tek. Cinsiyet erkek ♡Yuöurtlama günü ilişkiye girip eğer yumurta dölendiyse ne kadar süre sonra hamilelik öğrenilir merak ediyorum..ayrıca cinsiyetleri de paylaşırsanız sevinirim
Sağlıkla büyüsün canım darısı başımızaYumurtlama akıntısından 10gün sonra kanda öğrenmiştik. Akıntıdan bir gün sonra ilişki olmuştu tek. Cinsiyet erkek ♡
Bir metot vardı bebek ultrasonda sola meyilliyse erkek diye benim bebişim de soldaydı kesede ama kızım geliyorCinsiyet konusunda çok farklı şeyler oluyor belirti anlamında. Ben öğrenince yazarım mutlaka. Ama aynı belirtileri yaşayanların biri kıza diğeri erkeğe hamile. Ben genelde ekşi tuzlu sebze meyveye bağımlı oldum. Ama kız mı erkek mi bilemiyorum. Herkes benim sağımda solumda demiş benim bebiş ortadaultrasonla bakarkende ortadan bakınca gözüküyor. Yani kişiye göre farklı durum. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin allah..
Bebişim böyle duruyor 11 nisanda gideceğim bakalım biz neyiz :)Bir metot vardı bebek ultrasonda sola meyilliyse erkek diye benim bebişim de soldaydı kesede ama kızım geliyor