• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü dışında hamile kalan var mı?

1papatyaaa

...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
977
486
33
Mesela adetiniz bitti iki üç gün sonra ilişkiye girip hamile kalan oldu mu? Yumurtlama günü dışında zor biliyorum ama var mı böyle olan?

Takvimle korunma diye bir şey yok. Adetliyken bile gebe kalma riski var. Yumurtalayınca bildirim gelmiyor çünkü onu bilemeyiz her zaman mümkün.

Takvimle korunma diye bir şey yok. Adetliyken bile gebe kalma riski var. Yumurtalayınca bildirim gelmiyor çünkü onu bilemeyiz her zaman mümkün.
Korunma açısından demedim gebelik istiyorum onun için sordum, hamile kalan varsa biraz umut olsun içimde diye ☺

Korunma açısından demedim gebelik istiyorum onun için sordum, hamile kalan varsa biraz umut olsun içimde diye ☺
Yok işte olacaksa her türlü olur onu diyorum ben de 😅 tabii doktora muayene olun. Kan değerlerinize baktırın gerekirse takviye kullanın. Stresten uzak durun fazla kilonuz varsa verin. Gerisi kısmet. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Yok işte olacaksa her türlü olur onu diyorum ben de 😅 tabii doktora muayene olun. Kan değerlerinize baktırın gerekirse takviye kullanın. Stresten uzak durun fazla kilonuz varsa verin. Gerisi kısmet. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bir hafta önce gittim hormonlarıma bakıldı sorun çıkmadı vajinal muayene de oldum ama doktor pcos değilsin ama yatkınlığın var dedi, bende bebek istiyoruz dedim. Takviye olarak FOLDEN pi önerdi onu aldım kullanıyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğin 😂 testimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın 🙏
IMG_3759.jpeg
IMG_3760.jpeg

Canm yine bi test yaptım bu şekilde çıktı bakarmısın 🙏 sabah farklı öğlen farklı bu şekilde kafam karışıyor 2 saat bişi yemedim içmedim bu arada Eki Görüntüle 3344823
Lh hormonu saat 10.00-20.00 arasında artıyormuş. O yüzden ben testlerimi hep 11-15-19 saatlerinde yaptım. Sabah kalkar kalkmaz yapmadım. İlkini saat kaçta yapmıştın? Sabah erken ve ilk tuvalete kalktığında yaptıysan ikincisinden daha silik çıkması normal. Sen bugünü de değerlendir. Yarın öğlen bir daha test yap bak bakalım silikleşiyor mu

Lh hormonu saat 10.00-20.00 arasında artıyormuş. O yüzden ben testlerimi hep 11-15-19 saatlerinde yaptım. Sabah kalkar kalkmaz yapmadım. İlkini saat kaçta yapmıştın? Sabah erken ve ilk tuvalete kalktığında yaptıysan ikincisinden daha silik çıkması normal. Sen bugünü de değerlendir. Yarın öğlen bir daha test yap bak bakalım silikleşiyor mu
İlk testi saat 10 da yaptım ama ilk idrarla değildi ikinci testi saat 2 de yaptım bu şekilde çıktı bugünü degerlendirecem bakalım hayırlısı olur insallah

Canm yine bi test yaptım bu şekilde çıktı bakarmısın 🙏 sabah farklı öğlen farklı bu şekilde kafam karışıyor 2 saat bişi yemedim içmedim bu arada Eki Görüntüle 3344823
Yaptığım testleri atayım da gör referans olması amacıyla. Ben de ilk kez Ovulasyon testlerini bu ay denedim

Eklentiler

• BC966BCC-8842-4364-BFC2-72E37ED9C4F2.png
    BC966BCC-8842-4364-BFC2-72E37ED9C4F2.png
    275,6 KB · Görüntüleme: 301
  • B75E16D1-0C07-449C-A6E4-1389C0A17DBD.png
    B75E16D1-0C07-449C-A6E4-1389C0A17DBD.png
    278,2 KB · Görüntüleme: 218
Sperm içeride 5 güne kadar yaşayabiliyor. Adetten sonra girilen ilişkiden kalan sperm yumurtlama döneminde dölleme yapabilir yani imkansız değil

Canm senin çok net ve bence çok iyi insallah sende olumlu sonuç alırsın kullandığın uygulama hangisi
Sağol canım inşallah ikimiz de mutlu haberler alırız ❤️ uygulamanın adı premom. Uygulamanın kendi markası var onu seçip fotoğrafını çekip yüklüyorsun. Ama başka markaysa “others” seçip öyle yüklüyorsun. Hepsini bir arada görüp değerlendirme yapabiliyorsun çok kullanışlı tavsiye ederim.

Back