• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama günü değişir mi?

hamsikusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
1
0
1
26
Merhaba hanımlar kafam çok karıştı bana yardımcı olabilir misiniz? :KK200: bir buçuk senedir çocuk istiyoruz ve 9 ay önce bir kere düşük yaşadım. Eşimde sperm sorunu var fakat ilaç kullandı bu ay yükseldi çok şükür. Bende de pco var sanırım bir doktor var diyor bir doktor yok diyor emin değilim fakat adetlerim düzensiz genellikle. 28-33 gün aralığında olurum stres sıkıntım olursa 40a kadar nadiren çıktığı oluyor. 2024 Ekim ayında Ovulasyon takibi yapmaya karar verdim ve eklediğim ilk görseldeki gibi adet bitiminden başladım ve 11. gün yumurtlamam olduğunu düşündüm ama T çizgisi C çizgisinden daha koyu olmadığı için bir tereddütte de kalmıştım yinede o günleri değerlendirdik fakat olmadı. Bir ay sonra eşimde sprem sorunu olduğunu öğrendik ve ondan kaynaklı olmadığını anladım bu yüzden üstüne düşünmedim ve takip etmedim eşimin sonuçları iyi çıkana kadar. Bu ay eşimin sonucu iyi çıkınca adet bitiminden yakalayamadım fakat ara ara ovulasyon testi yaptım öylesine. adetime 9 gün kala koyu çift çizgi çıktı fakat test bozuk gibiydi çizgiler cok inceydi ertesi gün tekrar yaptım kop koyu çift çizgi çıktı çok şaşırdım ertesi günde azıcık silikleşti. Yumurtlamamı bir önceki takibime göre adetimden 11 gün sonra sanıyordum. bu ay bakarsam adetimden 24 gün sonra yumurtlamış oluyorum. Bu şekilde yumurtlama günü bu kadar gün değişiklik gösterebiliyor mu? Ovulasyon testinden gebelik öğrenenleri görünce acaba hamile miyim diye düşündüm fakat hiç belirtim yok son test biraz silikleşince muallakta kaldım. Başına böyle bir şey gelen var mı daha önce bana fikir verebilir misiniz?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 11.49.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-05 at 11.49.32.jpeg
    157,2 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2025-02-05 at 11.48.34.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-05 at 11.48.34.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 9
Back