Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA günü değerlendirme.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olaganca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
313
109
53
33
Merhaba kızlar size sorum şu ; yumurtlama zamanı gün içinde birden fazla ilişki yaşamak engel mi hamileliğe acaba ? İyi mi kötü mü yada ?

Arkadaşım ilk yorum benden :) hayır degil bence.sonucta kocaman ayın içinde bikac gün degerlendiryoruz eger her hafta 4,5 kez olursa sperm etkilenir ama ayda bi iki gün yaptigmz iliskide sperm sayısı cok ciddi boyutlarda azalmaz

Aslinda 2 saat aralikla 2. Iliski ekstra sans sagliyormus bizde imkansizda degerlendirebilen denesin. Bir doktorun yazisinda okudum. Bana kalirsa sperm kalitesi duser gibi geliyor ama vardir bir bildikleri

Canımmmmmm aklıma takıldı araştırdım bulamadım sormak istedim bende mesela aynı gün bir kaç defa ?

Mesela şöyle yazilar okudum ilişki sırasnda çıkan spermler kaçay öncesnde oluşup bekliyolarmış yani yeni oluşmuyo oyüzdn eksilmiyo ama şöyle bsey var spermin içinde oldugu meni sıvısını etkiliyo yani miktar olarak bi önceki ilişkiden daha az miktarda geliyo . Ama azalan sperm degil meni sıvısı. Anlatabilmişimdir umarım. Yani mesela sabah yaptınız akşam işten gelnce bidaha yapın yada 7,8 saat arayla

Anladım canımçok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…