• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü beraberlik

henna03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
11
4
1
24
kızlar öncelikle merhaba ben bu ay korumasız ilişki denedim ovülasyon testi ile 16 Ocak teste pik gördüm yani yumurtlama günü gördüm o gün eşimle beraberlik yaşadık fakat çatladığı gün yani 17 Ocak beraberlik yaşamadık günaşırı beraberlik gibi düşünelim yani bir daha 18 Ocak beraberlik yaşadık Yani:
16 ocak yumurtlama : beraberlik yaşandı
17 ocak catlama : beraberlik yok
18 ocak : beraberlik yaşandı
Şu anda da on gün geçti neredeyse üstünden iki gün önce gebelik testi yaptım negatif belirti olarak da adet olacakmışım gibi hissediyorum ama bilemiyorum sizce ihtimalim var mıdır ??

kızlar öncelikle merhaba ben bu ay korumasız ilişki denedim ovülasyon testi ile 16 Ocak teste pik gördüm yani yumurtlama günü gördüm o gün eşimle beraberlik yaşadık fakat çatladığı gün yani 17 Ocak beraberlik yaşamadık günaşırı beraberlik gibi düşünelim yani bir daha 18 Ocak beraberlik yaşadık Yani:
Şu anda da on gün geçti neredeyse üstünden iki gün önce gebelik testi yaptım negatif belirti olarak da adet olacakmışım gibi hissediyorum ama bilemiyorum sizce ihtimalim var mıdır ??

Yumurtlama günü ilişki olmuş.O gün için şansın çok var ama çatlama günü sonrası için bişey diyemem.Bilgim pek yok

Eklentiler

• IMG_8224.jpeg
    IMG_8224.jpeg
    406,6 KB · Görüntüleme: 64
Cok cok silik cıktı teste flaşla bakımca görünüyor ince bir cizgi

Olması gerektiği gibi yapmışsınız ilişkiyi nasibinizde varsa tutar inşallah test için regli gününüzü bekleyin inşallah pozitif görürsünüz

Olması gerektiği gibi yapmışsınız ilişkiyi nasibinizde varsa tutar inşallah test için regli gününüzü bekleyin inşallah pozitif görürsünüzC
aslımda normal adet tarihim şunatın 5 i fakat catlamadan 14 gün sonra adet olursam 31 e denk geliyor 3 gün önce yapmıs oldum testi ama bilemedim ya heycanlandım bian öyle görünce :)

Arada ciddi fark var ama çıkmaz varsa bile şimdiden biraz daha bekleyin

Ben catlamanin tam 14. Günü yani adet günü kaset test ile öğrendim. O ay adetin 11. 13. ve 15. Günü ilişkimiz oldu ve çatlama da adetin 14. Günüydü. Bunlardan hangisinde hamile kaldım bilmiyorum.

Ben catlamanin tam 14. Günü yani adet günü kaset test ile öğrendim. O ay adetin 11. 13. ve 15. Günü ilişkimiz oldu ve çatlama da adetin 14. Günüydü. Bunlardan hangisinde hamile kaldım bilmiyorum.
Yani sizde catlama günü birliktelik yaşamadınız bizim gibi bir gün öncesi ve bir gün sonrası gibi olmus hayırlı olsun bu arada inşallah dua edin bizimde olsun :)

Yani sizde catlama günü birliktelik yaşamadınız bizim gibi bir gün öncesi ve bir gün sonrası gibi olmus hayırlı olsun bu arada inşallah dua edin bizimde olsun :)
Evet hatta ben adetin 11. Günü hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü o gün çok fazla yumurtlama akıntısı vardı. İnşallah Allah'ım bekleyen herkesi sevindirsin🤗

Back