Yumurtlama günü 21-22-23 mart civarında olanlar birlikte bekleyelim

melismist

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
526
180
23
39
2 aydir Ovulasyon testiyle takip ediyorum kızlar, bu ay ne olacak merak ediyorum sizde durumlar nasıl?

Eklentiler

• 20250325_151904.webp
    20250325_151904.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba benimde 21-22 veya 23’ünde çatladı. Akıntı takibi yaptım. 6 nisan bat görünüyor bu ay 4. Ayımız

Bende akıntı takibi yaptım uygulama 25 I gösteriyordu ama o zaman hiç akımtım yoktu. Bugün çatladı büyük ihtimalle o yüzden 27 si çatlama diye düşünüyorum.14. Gün oluyor . Sat 13 Mart bat 9-10 Nisan sizin

Bende akıntı takibi yaptım uygulama 25 I gösteriyordu ama o zaman hiç akımtım yoktu. Bugün çatladı büyük ihtimalle o yüzden 27 si çatlama diye düşünüyorum.14. Gün oluyor . Sat 13 Mart bat 9-10 Nisan sizin

Merhaba benimde 21-22 veya 23’ünde çatladı. Akıntı takibi yaptım. 6 nisan bat görünüyor bu ay 4. Ayımız
Benim de Bat 6 Nisan testim 22sinde koyulasti o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi nasip bakalim geçen ay da böyleydi değerlendirmiştir ama olmadi

Benim de Bat 6 Nisan testim 22sinde koyulasti o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi nasip bakalim geçen ay da böyleydi değerlendirmiştir ama olmadi
Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin. Kuzenim 3 gün üst üste değerlendirmişti onun tuttu . Ben daha hiç üst üste değerlendiremedim acaba ondan mı olmuyor diye arada sorguluyorum

Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin. Kuzenim 3 gün üst üste değerlendirmişti onun tuttu . Ben daha hiç üst üste değerlendiremedim acaba ondan mı olmuyor diye arada sorguluyorum
Amin canım önceki ay çok ara veedikten sonra 2 gün ustuste bunu 4 gün aradan sonra 2 gün ustuste değerlendirdik sperm kaltesi de çok önemli tabi nasip

Kızlar benim de 21 mart yumurtlama günü. Hem o gün hem de iki gün sonra ilişki oldu. Göğüs ucu ağrısı yaşıyorum. Ve hafif kasık ağrıları.

Kızlar benim de 21 mart yumurtlama günü. Hem o gün hem de iki gün sonra ilişki oldu. Göğüs ucu ağrısı yaşıyorum. Ve hafif kasık ağrıları.
Bende bi belirti yok sanırım senin ne zaman basladi bu belirtilerin? Ovulasyon testi mi yapiyodun varsa foto atabilir misin canim

Hayır test yapmıyorum regl olma süreme ve akıntıma göre tahmin edebiliyorum hangi günler yumurtladığımı. Nerdeyse İlişkiden beri belirtilerim var gibi. Tabi psikolojik de olabilir bilemiyorum. melismist melismist

Back
X