Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende akıntı takibi yaptım uygulama 25 I gösteriyordu ama o zaman hiç akımtım yoktu. Bugün çatladı büyük ihtimalle o yüzden 27 si çatlama diye düşünüyorum.14. Gün oluyor . Sat 13 Mart bat 9-10 Nisan sizin
Benim de Bat 6 Nisan testim 22sinde koyulasti o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi nasip bakalim geçen ay da böyleydi değerlendirmiştir ama olmadiMerhaba benimde 21-22 veya 23’ünde çatladı. Akıntı takibi yaptım. 6 nisan bat görünüyor bu ay 4. Ayımız
Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin. Kuzenim 3 gün üst üste değerlendirmişti onun tuttu . Ben daha hiç üst üste değerlendiremedim acaba ondan mı olmuyor diye arada sorguluyorumBenim de Bat 6 Nisan testim 22sinde koyulasti o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi nasip bakalim geçen ay da böyleydi değerlendirmiştir ama olmadi
Amin canım önceki ay çok ara veedikten sonra 2 gün ustuste bunu 4 gün aradan sonra 2 gün ustuste değerlendirdik sperm kaltesi de çok önemli tabi nasipRabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin. Kuzenim 3 gün üst üste değerlendirmişti onun tuttu . Ben daha hiç üst üste değerlendiremedim acaba ondan mı olmuyor diye arada sorguluyorum
Bir hafta geçsin . 10 . Gün kanda 10-20 arası bi değer oluyor eğer tutarsa.Benimde 21 inde çatladı kızlar kasıklarım belli belirsiz ağrıyor başka belirti yok :)
İdrarda çıkıyor mu pekiBir hafta geçsin . 10 . Gün kanda 10-20 arası bi değer oluyor eğer tutarsa.
Sibella 2710 ne doğum tarihin mi? Bata 3 gün kala idrarda çıkıyor çok koyu olmadan. Yumurtlamadan 11 gün sonra falanİdrarda çıkıyor mu peki
Hayır. Yaşım 27 ama o eşimle tanışmam tarihimSibella 2710 ne doğum tarihin mi? Bata 3 gün kala idrarda çıkıyor çok koyu olmadan. Yumurtlamadan 11 gün sonra falan
Benim de doğum tarihim ondan sordumHayır. Yaşım 27 ama o eşimle tanışmam tarihimevet bekliyorum bugün yedinci gün daha erken diye düşündüm
Bende bi belirti yok sanırım senin ne zaman basladi bu belirtilerin? Ovulasyon testi mi yapiyodun varsa foto atabilir misin canimKızlar benim de 21 mart yumurtlama günü. Hem o gün hem de iki gün sonra ilişki oldu. Göğüs ucu ağrısı yaşıyorum. Ve hafif kasık ağrıları.
Çok silik ama idrarda 12. Günde daha net çıkıyorİdrarda çıkıyor mu peki
Tamam çok teşekkür ederimÇok silik ama idrarda 12. Günde daha net çıkıyor
Biz kuzenimde reglin 23. Günü kanda 13 beta ile öğrenmiştik . Şimdi 7 aylık bir bebeği olduTamam çok teşekkür ederim![]()