Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet bitiminden sonraki 5-6 gün içinde göğüslerim ağrımaya dolgunlaşmaya başladı.halen de devam etmekte ayın 10 unda adt olmam gerekiyor...bekliyorum dah doğrusu beklemiyorum gelmesin kırmızılar
kızlar bende hamiş deilimmm bugün doktora gittim kaşıntım var die ama kistte vamış 3,5 cm moralim sıfır hamiş olmadıma mı üzüleyim yoksa buna mı göğüslerim hala sızlıyo adet olamıyodum ben zaten güzelce ondan sızlıyo sanırım
kızlar benim de adetim 1 hafta gecikti ama bu sürede göğüslerimde sızı vardı hala da var yani aynı adetim yaklaştığında olan sızılar gibiydi.sonra bugün evde gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyim galiba yani yarın da kan testi yaptırıcam inşallah öyledir.yani demekki bu dönemde de göğüslerde sızı olabiliyor.
sana da geçmiş olsun bicicek.bozma moralini en azından sebebini öğrendin şimdi güzelce bir tedaviyle belki daha kolaylaşacak işin, hamile kalacaksın...
kızlar benim de adetim 1 hafta gecikti ama bu sürede göğüslerimde sızı vardı hala da var yani aynı adetim yaklaştığında olan sızılar gibiydi.sonra bugün evde gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyim galiba yani yarın da kan testi yaptırıcam inşallah öyledir.yani demekki bu dönemde de göğüslerde sızı olabiliyor.
bende 10 mart'ta regl oldum...sevgili elendil85 prolaktin hormonunun kaç çıktı?ilaç falan verdi mi doktorun?
kızlaarrr dün doktora gittim bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hamileyiim :)) göğüs sızılarım adet belirtisi gibi başladı o yüzden adet olacağımı düşünmüştüm hep hatta bir kaç arkadaşıma söylediğimde adet olacaksın o zaman demişlerdi ama ben hamileymişim meğer yani hamileleğin belirtilerinde de var göğüs sızısı allah herkese nasip etsin bu duyguyu ben hala şaşkınım
slm arkadaşlar göğüslerde sızlama,hassaslık vb.durumları adetiniz bittikten sonra yaşadınız mı hiç?yumurtlama günlerinden mi kaynaklanır yoksa döllenme mi gerçekleşir
?bir fikriniz varsa lütfen paylaşın...