bünye meselesiAynen ama neden o sıvıyı artık görmüyorum merak ettim
polikistik kimselerde ilişkide kanama olabiliyormuşBen polikistik overim ne zaman yumurtladıgımı bilmiyorum yumurtlamıyorm bişe sanırım ilaçsız adet göremiyorum ilacı bıraktm bu ay günüm geçti olmadım saclarım dökülmeye basladı vs vs bıktım bu pukodanarkadaslar birde eşimle ilişki yasadıgımızda benden cok afedersiniz ama lapa gibi bir parça düştü şeffaf fakat cok hafif kanlı bir şey iki defa bu ne olabilir
akıntıdan önceki gün de şans açısından yüksekArkadaslar ben yeniyim benimde 2 gundur akintim var ve ben her ay farkediyorum bunu ama bi turlu tutturamadik akintidan oncemi sonra mi iliskiye girmek gerekir
akıntı şeffaf uzayan bir akıntı ise tam zamanı demektir. akıntı kesildiğinde yumurtlama dönemi bitmiş demektir. ovülasyon testi kullanmakta fayda var çift çizgi çıktığı gün ve ertesi günleri değerlendirincede tutturan arkadaşlar varArkadaslar ben yeniyim benimde 2 gundur akintim var ve ben her ay farkediyorum bunu ama bi turlu tutturamadik akintidan oncemi sonra mi iliskiye girmek gerekir
evet iyi tutturmuşsun zamanlarınıEvet ovulasyon testi yaptim ve cizgi biraz koyu cikti aksama dogru akintim geldi birliktelik yasadik ertesi gun test yaptigimda biraz daha koyu cikti ve yine birlikte olduk tutarmi acaba ya 2 bucuk yillik evliyim 1 dusugum var
Amin canım inşallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende cok istiyorum ama polikistik overimAdet olana kadar gun asiri devam edicez bakalim esimde cok istiyor rabbim insallah bizede nasip eder
Rabbim en yakin zamanda sanada bi evlat versin insallah hic korkma benm bi akrabam tam 11 yil cocugu olmadi kac defa tup bebek denedi neler denedi ama olmadi en sonunda vazgecti ve rabbim bi evlat verdi umutlarimizi hic kaybetmeyelim insallah en yakin zamanda kucaklarimiz dolar bebislerimizleAmin canım inşallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende cok istiyorum ama polikistik overimkorkuyorum
Amin canım ya amin inşallah zor bir durum çünkü Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın birbirimize de hep dua edelim olur muRabbim en yakin zamanda sanada bi evlat versin insallah hic korkma benm bi akrabam tam 11 yil cocugu olmadi kac defa tup bebek denedi neler denedi ama olmadi en sonunda vazgecti ve rabbim bi evlat verdi umutlarimizi hic kaybetmeyelim insallah en yakin zamanda kucaklarimiz dolar bebislerimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?