Yumurtlama göstergesi beyaz akıntı

Ben polikistik overim ne zaman yumurtladıgımı bilmiyorum yumurtlamıyorm bişe sanırım ilaçsız adet göremiyorum ilacı bıraktm bu ay günüm geçti olmadım saclarım dökülmeye basladı vs vs bıktım bu pukodan arkadaslar birde eşimle ilişki yasadıgımızda benden cok afedersiniz ama lapa gibi bir parça düştü şeffaf fakat cok hafif kanlı bir şey iki defa bu ne olabilir

polikistik kimselerde ilişkide kanama olabiliyormuş

Arkadaslar ben yeniyim benimde 2 gundur akintim var ve ben her ay farkediyorum bunu ama bi turlu tutturamadik akintidan oncemi sonra mi iliskiye girmek gerekir

Arkadaslar ben yeniyim benimde 2 gundur akintim var ve ben her ay farkediyorum bunu ama bi turlu tutturamadik akintidan oncemi sonra mi iliskiye girmek gerekir
akıntıdan önceki gün de şans açısından yüksek
akıntıyı gördüğün gün başla canım

akıntı şeffaf uzayan bir akıntı ise tam zamanı demektir. akıntı kesildiğinde yumurtlama dönemi bitmiş demektir. ovülasyon testi kullanmakta fayda var çift çizgi çıktığı gün ve ertesi günleri değerlendirincede tutturan arkadaşlar var

Evet ovulasyon testi yaptim ve cizgi biraz koyu cikti aksama dogru akintim geldi birliktelik yasadik ertesi gun test yaptigimda biraz daha koyu cikti ve yine birlikte olduk tutarmi acaba ya 2 bucuk yillik evliyim 1 dusugum var

Evet ovulasyon testi yaptim ve cizgi biraz koyu cikti aksama dogru akintim geldi birliktelik yasadik ertesi gun test yaptigimda biraz daha koyu cikti ve yine birlikte olduk tutarmi acaba ya 2 bucuk yillik evliyim 1 dusugum var
evet iyi tutturmuşsun zamanlarını

İnşallah tutar canım hatta bir daha deneyin mutlaka tutar

Adet olana kadar gun asiri devam edicez bakalim esimde cok istiyor rabbim insallah bizede nasip eder

Adet olana kadar gun asiri devam edicez bakalim esimde cok istiyor rabbim insallah bizede nasip eder
Amin canım inşallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende cok istiyorum ama polikistik overim korkuyorum

Amin canım inşallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende cok istiyorum ama polikistik overim korkuyorum
Rabbim en yakin zamanda sanada bi evlat versin insallah hic korkma benm bi akrabam tam 11 yil cocugu olmadi kac defa tup bebek denedi neler denedi ama olmadi en sonunda vazgecti ve rabbim bi evlat verdi umutlarimizi hic kaybetmeyelim insallah en yakin zamanda kucaklarimiz dolar bebislerimizle

Amin canım ya amin inşallah zor bir durum çünkü Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın birbirimize de hep dua edelim olur mu

Seffaf akıntım bu ay erken geldı ve ısın tuhafı 3 gün sürdü. 3.günü eşim sehır dışından geldı o gün baktım seffaf akıntım bıdaha geldı ben yumurtlamam bıttı artık kacırdık dıyordum. şeffaf akıntıdan yarım saat sonra ilişki oldu. Sizce durum nedır? 5 gün oldu belırtıde yok zaten ( kasık agrısı vs. neden 3 gün sürdü seffaf akıntı anlamadım. normalde beyaz akıntım olurdu 2 gün sonrada bır kere seffaf akıntım olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…