Yumurtlama göstergesi beyaz akıntı

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
Arkadaslar yumurtlamayı gösteren beyaz bir akıntı olurmus yeni öğrendim miktarı ne kadar oluyor baya baya bir akıntı mı olur yoksa iç çamaşırı cok az batar mı bir de genellikle adet bittikten 14-15gün sonra mı olur? Bir de bazı kadınlarda yumurtlama sorunu var herhalde dimi? Yumurtlama sorunu olanlar da bu akıntı hiç olmuyor muuyumurta oluşmuyor mu

Beyaz uzayan akıntı olur kokusuz ve renksizdir ve bu dönemlerde bazen kanama olur ama olmayabilirde . adetin 14.15. Gününde olur yanı o akıntı bittikten ortalama 15 gün sonra olursun

Kizlar şimdi ben 1 kürtaj oldum o zaman bu uzayan akıntı yi goruyordum fakat şimdi akintim evet oluyo ama o uzayan şeyi görmüyorum

benim adetlerim düzenlidir (28 gün) 14. gün beyaz akıntı gelir genelde, iç çamaşırını kirletebilir ama öyle büyük bir akıntı değil.

benim de eskiden bazı aylar uzayan şeffaf akıntım olurdu bazen olmazdı
olmayan zamanlarda yumurtam mı oluşmuyor acaba diye merak ettim. doktoruma sordum. o akıntı her ay gelmeyebilir gelmemesi de yumurtlamadığın anlamına gelmez dedi
zaten geçenlerde bir arkadaş da burda yazmıştı, benden bu ay şeffaf uzayan akıntı gelmedi acaba yumurtlamadım mı diye, halbuki o ay hamile kalmış :)

Aa öyle mi benim 1 kürtaj oldu gebelik geçirdiğim Için 1 kere belki o yüzden böyledir senin nasıl peki

Valla ben önceden farkediyodum ama şimdi farketmiyorum
olsun, bu durum yumurtlamadığın anlamına gelmez canım
ovulasyon testlerinden kullanabilirsin, kesin günün ortaya çıkar
ben de bu ay adet olursam ovulasyon testlerinden alıcam

olsun, bu durum yumurtlamadığın anlamına gelmez canım
ovulasyon testlerinden kullanabilirsin, kesin günün ortaya çıkar
ben de bu ay adet olursam ovulasyon testlerinden alıcam
Bi kan testi verip bakmak istiyorum aslında sen baktirdinmi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…