Arkadaslar yumurtlamayı gösteren beyaz bir akıntı olurmus yeni öğrendim miktarı ne kadar oluyor baya baya bir akıntı mı olur yoksa iç çamaşırı cok az batar mı bir de genellikle adet bittikten 14-15gün sonra mı olur? Bir de bazı kadınlarda yumurtlama sorunu var herhalde dimi? Yumurtlama sorunu olanlar da bu akıntı hiç olmuyor muuyumurta oluşmuyor mu
Kizlar şimdi ben 1 kürtaj oldum o zaman bu uzayan akıntı yi goruyordum fakat şimdi akintim evet oluyo ama o uzayan şeyi görmüyorum
Acaba bu normal mi canim yumurtluyoruz demi yumurtlamasak kist olurdu heraldebende düşükten sonra görmedim uzayanı. sadece akıntı oluyor.
Acaba bu normal mi canim yumurtluyoruz demi yumurtlamasak kist olurdu heralde
Heralde yumurtlamasak kist olurdubilmiyorumkiumarım normaldir. ben bir problem olduğunu sanmıyorum.
Aa öyle mi benim 1 kürtaj oldu gebelik geçirdiğim Için 1 kere belki o yüzden böyledir senin nasıl pekibenim de eskiden bazı aylar uzayan şeffaf akıntım olurdu bazen olmazdı
olmayan zamanlarda yumurtam mı oluşmuyor acaba diye merak ettim. doktoruma sordum. o akıntı her ay gelmeyebilir gelmemesi de yumurtlamadığın anlamına gelmez dedi
zaten geçenlerde bir arkadaş da burda yazmıştı, benden bu ay şeffaf uzayan akıntı gelmedi acaba yumurtlamadım mı diye, halbuki o ay hamile kalmış :)
benim şimdi hemen hemen her ay geliyor şeffaf uzayan akıntımAa öyle mi benim 1 kürtaj oldu gebelik geçirdiğim Için 1 kere belki o yüzden böyledir senin nasıl peki
Valla ben önceden farkediyodum ama şimdi farketmiyorumbenim şimdi hemen hemen her ay geliyor şeffaf uzayan akıntım
olsun, bu durum yumurtlamadığın anlamına gelmez canımValla ben önceden farkediyodum ama şimdi farketmiyorum
Bi kan testi verip bakmak istiyorum aslında sen baktirdinmi hiçolsun, bu durum yumurtlamadığın anlamına gelmez canım
ovulasyon testlerinden kullanabilirsin, kesin günün ortaya çıkar
ben de bu ay adet olursam ovulasyon testlerinden alıcam
baktırmadımBi kan testi verip bakmak istiyorum aslında sen baktirdinmi hiç
Ben baktiricam bakalım kaç cikicak ya yumurtlama olmazsa kist olurdu degilmibaktırmadım
bat 18 aralık
beklemedeyim yani
kist de aslında büyümeyen yumurtalardan ibarettirBen baktiricam bakalım kaç cikicak ya yumurtlama olmazsa kist olurdu degilmi
Işte 20 fun önce gitmiştim kist vs yoktu olsa söylerdi demi yakist de aslında büyümeyen yumurtalardan ibarettir
olsa ultrasonda görünürdüIşte 20 fun önce gitmiştim kist vs yoktu olsa söylerdi demi ya
Aynen ama neden o sıvıyı artık görmüyorum merak ettimolsa ultrasonda görünürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?