hayırlı olsun ovulasyon testıni saat kacta yapmıstın pik gorememenın sebebını dusunuyordum daHerkese merhaba kizlar aylardir surekli ovulasyon konularini takip eden biri olarak belki birilerinin icini bir nebze ferahlatmak umutlarini kaybetmemelerini saglmak icin yaziyorum. Yaklasik 5-6 aydir korunmuyoruz ne yazikki gebelik olusmuyordu. Bu ay ovulasyon testi aldim dogru bir sekilde yaptigima eminim testten 2 saat once sivi alimini kestim ve hergun ayni saatlerde yaptim testi reglimin 4. Gununden itibaren basladim yapmaya ama bir turlu yumurtlama goremedim artik 25. Testi yapiyordum ki bir lekelenme gordum ve regl oldugumu dusunup test yapmayi biraktim. Sadece 1-2 saat lekelenmeden sonra devami gelmedi. Hala regl olmayinca bu sanah test yaptim ve pozitif gordum. İnanmayip gidip kan testi verdim bir saat once hcg 409 cikti. Yumurtlama gormedigim icin imkansiz derken hamile oldugumu ogrendim. Kimse umitsizlige kapilmasin ve ovulasyon testlerine tamamen guvenip kendi kendinin moralini bozmasin:))
Yaaa çok sevindimmm darısı isteyen herkese :) testlerin fotoğrafı var mı acabaHerkese merhaba kizlar aylardir surekli ovulasyon konularini takip eden biri olarak belki birilerinin icini bir nebze ferahlatmak umutlarini kaybetmemelerini saglmak icin yaziyorum. Yaklasik 5-6 aydir korunmuyoruz ne yazikki gebelik olusmuyordu. Bu ay ovulasyon testi aldim dogru bir sekilde yaptigima eminim testten 2 saat once sivi alimini kestim ve hergun ayni saatlerde yaptim testi reglimin 4. Gununden itibaren basladim yapmaya ama bir turlu yumurtlama goremedim artik 25. Testi yapiyordum ki bir lekelenme gordum ve regl oldugumu dusunup test yapmayi biraktim. Sadece 1-2 saat lekelenmeden sonra devami gelmedi. Hala regl olmayinca bu sanah test yaptim ve pozitif gordum. İnanmayip gidip kan testi verdim bir saat once hcg 409 cikti. Yumurtlama gormedigim icin imkansiz derken hamile oldugumu ogrendim. Kimse umitsizlige kapilmasin ve ovulasyon testlerine tamamen guvenip kendi kendinin moralini bozmasin:))
Ne güzel bi haber rabbim nasip edince ne olursa olsun oluyormuş demek kiHerkese merhaba kizlar aylardir surekli ovulasyon konularini takip eden biri olarak belki birilerinin icini bir nebze ferahlatmak umutlarini kaybetmemelerini saglmak icin yaziyorum. Yaklasik 5-6 aydir korunmuyoruz ne yazikki gebelik olusmuyordu. Bu ay ovulasyon testi aldim dogru bir sekilde yaptigima eminim testten 2 saat once sivi alimini kestim ve hergun ayni saatlerde yaptim testi reglimin 4. Gununden itibaren basladim yapmaya ama bir turlu yumurtlama goremedim artik 25. Testi yapiyordum ki bir lekelenme gordum ve regl oldugumu dusunup test yapmayi biraktim. Sadece 1-2 saat lekelenmeden sonra devami gelmedi. Hala regl olmayinca bu sanah test yaptim ve pozitif gordum. İnanmayip gidip kan testi verdim bir saat once hcg 409 cikti. Yumurtlama gormedigim icin imkansiz derken hamile oldugumu ogrendim. Kimse umitsizlige kapilmasin ve ovulasyon testlerine tamamen guvenip kendi kendinin moralini bozmasin:))
Aksam 20:00 de yaptim hergun maksimum 15 dk oynamistirhayırlı olsun ovulasyon testıni saat kacta yapmıstın pik gorememenın sebebını dusunuyordum da
Hepsi yok canim bi sure sonra attim cizgi gormeyince ama bi kismi varYaaa çok sevindimmm darısı isteyen herkese :) testlerin fotoğrafı var mı acaba
İnsallah canim allah isteyen herkese nasip etsin ogrendigimden beri bulutlardayim sanki allah kimsenin kucagini bos birakmasinNe güzel bi haber rabbim nasip edince ne olursa olsun oluyormuş demek kiBen de geçen ay yumurtlama göremedim ama hamile de kalmadım regl oldum. Bu ay devam edicem ovulasyon testine allah herkese nasip eder inşallah bu duyguyu
Bu ay bende kullandım ovulasyon ilk defa ama hergün yapmadım. Yaptığım günler pik görmedim hiç. Bu sefer adetten hemen sonra başlıcam bakalımHepsi yok canim bi sure sonra attim cizgi gormeyince ama bi kismi var
Canım bende oturdum ağlıyordum vallahi ben de pik göremiyorum göremeyince olmayacak diyorum artık çok yoruldumİnsallah canim allah isteyen herkese nasip etsin ogrendigimden beri bulutlardayim sanki allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla alırsın inşallah kucağınaCanım bende oturdum ağlıyordum vallahi ben de pik göremiyorum göremeyince olmayacak diyorum artık çok yoruldum
Canim gebelik testinin fotosu var mı silik miydi belirgin mi 2. Çizgi hayırlı olsunHepsi yok canim bi sure sonra attim cizgi gormeyince ama bi kismi var
Bende agladim hatta acaba bende bir problemmi var neden yumurtlama goremiyorum diye kendi kendimi yedim bitirdim hic canini sikma canim kafan rahat olsun yeterCanım bende oturdum ağlıyordum vallahi ben de pik göremiyorum göremeyince olmayacak diyorum artık çok yoruldum
Var canim iki ayri markanin yaptim biri baya koyuydu digeride durdukca koyulasti hemen kan testi yaptirdim hcg 409 duCanim gebelik testinin fotosu var mı silik miydi belirgin mi 2. Çizgi hayırlı olsun
Ne güzel maşallah benimde testim çok silik olarak çıktı bugün başta hiç yok gibiydi sonra durdukça belirginleşti sankiVar canim iki ayri markanin yaptim biri baya koyuydu digeride durdukca koyulasti hemen kan testi yaptirdim hcg 409 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?