• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama göremeden hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
972
2.076
313
Ankara
Herkese merhaba kizlar aylardir surekli ovulasyon konularini takip eden biri olarak belki birilerinin icini bir nebze ferahlatmak umutlarini kaybetmemelerini saglmak icin yaziyorum. Yaklasik 5-6 aydir korunmuyoruz ne yazikki gebelik olusmuyordu. Bu ay ovulasyon testi aldim dogru bir sekilde yaptigima eminim testten 2 saat once sivi alimini kestim ve hergun ayni saatlerde yaptim testi reglimin 4. Gununden itibaren basladim yapmaya ama bir turlu yumurtlama goremedim artik 25. Testi yapiyordum ki bir lekelenme gordum ve regl oldugumu dusunup test yapmayi biraktim. Sadece 1-2 saat lekelenmeden sonra devami gelmedi. Hala regl olmayinca bu sanah test yaptim ve pozitif gordum. İnanmayip gidip kan testi verdim bir saat once hcg 409 cikti. Yumurtlama gormedigim icin imkansiz derken hamile oldugumu ogrendim. Kimse umitsizlige kapilmasin ve ovulasyon testlerine tamamen guvenip kendi kendinin moralini bozmasin:))

Herkese merhaba kizlar aylardir surekli ovulasyon konularini takip eden biri olarak belki birilerinin icini bir nebze ferahlatmak umutlarini kaybetmemelerini saglmak icin yaziyorum. Yaklasik 5-6 aydir korunmuyoruz ne yazikki gebelik olusmuyordu. Bu ay ovulasyon testi aldim dogru bir sekilde yaptigima eminim testten 2 saat once sivi alimini kestim ve hergun ayni saatlerde yaptim testi reglimin 4. Gununden itibaren basladim yapmaya ama bir turlu yumurtlama goremedim artik 25. Testi yapiyordum ki bir lekelenme gordum ve regl oldugumu dusunup test yapmayi biraktim. Sadece 1-2 saat lekelenmeden sonra devami gelmedi. Hala regl olmayinca bu sanah test yaptim ve pozitif gordum. İnanmayip gidip kan testi verdim bir saat once hcg 409 cikti. Yumurtlama gormedigim icin imkansiz derken hamile oldugumu ogrendim. Kimse umitsizlige kapilmasin ve ovulasyon testlerine tamamen guvenip kendi kendinin moralini bozmasin:))
hayırlı olsun ovulasyon testıni saat kacta yapmıstın pik gorememenın sebebını dusunuyordum da😊

Yaaa çok sevindimmm darısı isteyen herkese :) testlerin fotoğrafı var mı acaba

Ne güzel bi haber rabbim nasip edince ne olursa olsun oluyormuş demek ki😊❤️ Ben de geçen ay yumurtlama göremedim ama hamile de kalmadım regl oldum. Bu ay devam edicem ovulasyon testine allah herkese nasip eder inşallah bu duyguyu🙏🏻

Eklentiler

• 90B95DB6-49A7-40FD-9AD6-675D27043EE7.jpeg
    90B95DB6-49A7-40FD-9AD6-675D27043EE7.jpeg
    162,2 KB · Görüntüleme: 180
Ne güzel bi haber rabbim nasip edince ne olursa olsun oluyormuş demek ki😊❤️ Ben de geçen ay yumurtlama göremedim ama hamile de kalmadım regl oldum. Bu ay devam edicem ovulasyon testine allah herkese nasip eder inşallah bu duyguyu🙏🏻
İnsallah canim allah isteyen herkese nasip etsin ogrendigimden beri bulutlardayim sanki allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Hepsi yok canim bi sure sonra attim cizgi gormeyince ama bi kismi var
Bu ay bende kullandım ovulasyon ilk defa ama hergün yapmadım. Yaptığım günler pik görmedim hiç. Bu sefer adetten hemen sonra başlıcam bakalım 😘 hayırlı olsun bebeğiniz

Canım bende oturdum ağlıyordum vallahi ben de pik göremiyorum göremeyince olmayacak diyorum artık çok yoruldum
Bende agladim hatta acaba bende bir problemmi var neden yumurtlama goremiyorum diye kendi kendimi yedim bitirdim hic canini sikma canim kafan rahat olsun yeter

Var canim iki ayri markanin yaptim biri baya koyuydu digeride durdukca koyulasti hemen kan testi yaptirdim hcg 409 du
Ne güzel maşallah benimde testim çok silik olarak çıktı bugün başta hiç yok gibiydi sonra durdukça belirginleşti sanki

Eklentiler

• 20220220_134326.jpg
    20220220_134326.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 20220220_134027.jpg
    20220220_134027.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 110
  • 20220220_132250.jpg
    20220220_132250.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 131
Öncelikle hayırlı olsun tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Ben de üç aydır yumurtlama testi deniyorum o kadar dikkat etmeme rağmen bir türlü yumurtlama göremedim :( ama adetlerim gayet düzenli oluyor. Daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum, mesajınız umut oldu gerçekten... Umarım hepimiz için hayırlısı olur...

Back