yumurtlama dönemiyle ilgili bir sorum var yardım lütfen...

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
Arkadaşlar ben adetimin 9.günü ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün sonuç negatif çıktı bugün 11.günü ve hala negatif ama yumurta akı kıvamında akıntım var testin markası medismart.acaba test mi yanlış yumurtlamam oluyormudur zamanı kaçırmak da istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar ben adetimin 9.günü ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün sonuç negatif çıktı bugün 11.günü ve hala negatif ama yumurta akı kıvamında akıntım var testin markası medismart.acaba test mi yanlış yumurtlamam oluyormudur zamanı kaçırmak da istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Canim eger görüntüsü böyle olan akinti varsa yumurtlama dönemindesin:

http://www.otthona.net/serpi/19zt-spinnbar.jpg

Yumurtlama testleri aslinda güvenlidir ama hata payi elbette var. Eger her 2 günde bir iliskiye girerseniz hicbirsey yanlis yapmazsiniz böylelikle spermler yeterince birikmis olur ve yumurtlama dönemini kacirma ihtimalinizde neredeyse yok olur.

Vaginal akintin cok sariya kacarsa ve lastik gibi uzarsa tam yumurtlama dönemidir demektir.

ya çok sağol ya bende heryerde okuyorum nasıl kıvamda olacak diye hep kontrol ediyorum resim gönderdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşım.neyseki bu kadar kıvamlı değil daha sıvı ele gelmez yani böyle.

X