Yumurtlama dönemini nasıl hesaplıyabilirim?

Dilayda1401

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
16
1
31
Merhaba bayanlar ocak 14 tarihinde 29 haftalık güzel kızım dünya yı kalbi durduğu için kaybettik ve sezeryanla zorunlu doğum yaptım size bi sorum olucak regl kanamalarım 30-35 gün arası geliyor ve ben bu döneme göre yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıyabilirim?

canım öncelikle kızın için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. canım ovulasyon testlerini kullanabilirsin onlar doğru sonuç veriyor. onun dışında muhtemelen 16. 17. günler arasında yumurtluyor olabilirsin. adetinden başlayarak say ve 10. günden sonra gün aşırı ilişkiye girin. ama en sağlıklısı ovulasyon testi kullanman çünkü geç veya erken yumurtluyor da olabilirsin. umarım en kısa sürede bebeğin gelir..

Çok teşekkür ederim her ay takip edip not alıyorum ve heray sonuç negatif çıkıkça biraz daha umutsuzluğa kapılıyorum geçen yıl bu tarihlerde gebe kalmıştım inşallah bu yılda o pozitif sonucu alırım çok sağolun tekrar tekrar

umarım tekrar alırsınız pozitif sonucu. bu yolda yılmak yok:) ben de hala alamadım malesef. ama ısrarla devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…