• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemini kaçırma ihtimalim var mı?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Merhaba hanımlar,

26,27,28,29,30 Ağustos regl günlerimdi

31 Agustos= Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül= Değerlendirildi
3 Eylül = Boş
4 Eylül = Değerlendirildi
5 Eylül = Boş
6 Eylül = Değerlendirildi
7 Eylül = Boş
.
.
.
.
22 Eylül = Bat günü

Allahtan kaza bela bişey çıkmazsa bata kadar 2 günde 1 değerlendireceğim.
Ama kafamı kurcalayan bir şeyler var.

1. Ben korunmayı bıraktığımdan beri dengem şaştı. Geçen ay 4 gün erken regl oldum. Ondan önceki ay 3 gün geç oldum.. ondan önceki aylarda 1,2,3 gün erken oldum.
Erken regl olmak erken yumurtlama mı demek? Eğer öyleyse adetten sonra ki 2 günü değerlendiremedim.

2. Sorum ise sürekli akıntı sorunum oluyor bu yüzden yumurtalık günlerini kestiremiyorum ama dün sabah öğleye kadar o denilen uzun yapışkan şekilde akıntıyı farkettim.. ama akşam geç saate doğru yok oldu. Dün eşimle geç saatte birlikte olma şansımız oldu.
Eğer yumurtlama olduysa akşama kadar akıntı gitti kaçırmış olur muyum?

Yani söyle söyleyeyim 6 eylül gece birliktelik oldu ama sabahtan akıntı gördüm. Bir önceki ilişki ise 4 eylül gece olmuştu.

Bir de benim regl bittiği günden beri bel ağrısı yaşıyorum sağ kasığım çok ağırıyor. Sanki her an hasta olacakmışım gibi..
Ben bu ay 4 gün erken oldum ve eşimle birlikte olduktan hemen sonra reglm başladı. Bu ay çok sancılı oldum çünkü regl gelmedi resmen afedersiniz idrarla söküldü resmen. Normal durumlarda fazla gelmiyordu.. 3 gün ağrı yaşadım.
Annem de hamileyken adet görmüş.. diyorum öyle bir şey mi oldu.. utanmasam gebelik testi yapacağım.

Ne çok soru sordum :) Valla tükendim, bıktım.. çaresiz bekliyorum ondan bu hallerim :)

Merhaba hanımlar,

31 Agustos= Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül= Değerlendirildi
3 Eylül = Boş
5 Eylül = Boş
7 Eylül = Boş
.
.
.
.
22 Eylül = Bat günü

1. Ben korunmayı bıraktığımdan beri dengem şaştı. Geçen ay 4 gün erken regl oldum. Ondan önceki ay 3 gün geç oldum.. ondan önceki aylarda 1,2,3 gün erken oldum.
Erken regl olmak erken yumurtlama mı demek? Eğer öyleyse adetten sonra ki 2 günü değerlendiremedim.

2. Sorum ise sürekli akıntı sorunum oluyor bu yüzden yumurtalık günlerini kestiremiyorum ama dün sabah öğleye kadar o denilen uzun yapışkan şekilde akıntıyı farkettim.. ama akşam geç saate doğru yok oldu. Dün eşimle geç saatte birlikte olma şansımız oldu.

Yani söyle söyleyeyim 6 eylül gece birliktelik oldu ama sabahtan akıntı gördüm. Bir önceki ilişki ise 4 eylül gece olmuştu.

Bir de benim regl bittiği günden beri bel ağrısı yaşıyorum sağ kasığım çok ağırıyor. Sanki her an hasta olacakmışım gibi..
Ben bu ay 4 gün erken oldum ve eşimle birlikte olduktan hemen sonra reglm başladı. Bu ay çok sancılı oldum çünkü regl gelmedi resmen afedersiniz idrarla söküldü resmen. Normal durumlarda fazla gelmiyordu.. 3 gün ağrı yaşadım.
Annem de hamileyken adet görmüş.. diyorum öyle bir şey mi oldu.. utanmasam gebelik testi yapacağım.

Ne çok soru sordum :) Valla tükendim, bıktım.. çaresiz bekliyorum ondan bu hallerim :)
1.canim 2 gunde 1 yapmissiniz kacirma ihtimalin yok bu sekilde 2.onun disinda devamli akintim var dedin hic gosterdin mi onu dr a . 3. ins bu ay olur ama olmazsa internetten ovulasyon testi alip tam yumurtlama gununu anlayabilirsin . 4. bence bi idrar testi yap burda cok okudum cunku hamileyken adet goren

1.canim 2 gunde 1 yapmissiniz kacirma ihtimalin yok bu sekilde 2.onun disinda devamli akintim var dedin hic gosterdin mi onu dr a . 3. ins bu ay olur ama olmazsa internetten ovulasyon testi alip tam yumurtlama gununu anlayabilirsin . 4. bence bi idrar testi yap burda cok okudum cunku hamileyken adet goren

1.ye çok rahatladım çünkü artık ilişki yaşamaktan cinsellikten soğumuş durumdayım..
Akıntı için doktora söylediğimde doğurganlık belirtisi normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum
Aslında bu ay ovulasyon testi alacaktım fakat çok strese girersin dediler almadım gerçi stressiz ayım kalmadı bu durumda.. her ay hüsrana uğruyorum. Eğer olmazsa bir dahaki ay da onu deneyeyim
Yapayım dimi test eşime söyleyim akşam gelirken getirsin hem kafamda şüphe kalmamış olur

Bir de aşırı ateş basıyor bana şuan yumurtlama dönemimdeyim ondan mı yoksa havalardan mı.. gerçi çok serin bir yerde oturuyorum evimin içi çok serin.
Ama iki hareket edeyim sıcak basıyor bana az önce banyoyu silecektim çok darlandım sıcaktan

Bir de aşırı ateş basıyor bana şuan yumurtlama dönemimdeyim ondan mı yoksa havalardan mı.. gerçi çok serin bir yerde oturuyorum evimin içi çok serin.
Ama iki hareket edeyim sıcak basıyor bana az önce banyoyu silecektim çok darlandım sıcaktan
benimde akintim vardi . kokusuz oldugu icin ben hic farketmemistim bile . dr muayene de soylemisti . tahlile yolladi . enfeksiyon varmis ama zararsiz mi neydi tam hatirlamiyorum 8 ay gecti . dr hem esime hem bana antibiyotik vermisti o yuzden dedim . dr onemsiz dediyse sana sorun yoktur . evet ovulasyon testleri strese sokuyor . sartlandiriyor insani . :(

benimde akintim vardi . kokusuz oldugu icin ben hic farketmemistim bile . dr muayene de soylemisti . tahlile yolladi . enfeksiyon varmis ama zararsiz mi neydi tam hatirlamiyorum 8 ay gecti . dr hem esime hem bana antibiyotik vermisti o yuzden dedim . dr onemsiz dediyse sana sorun yoktur . evet ovulasyon testleri strese sokuyor . sartlandiriyor insani . :KK43:

Kaç ay sistitle uğraştım ilaç kullaniyorum geciyor sonra yine başlıyor.. ilaç fitil ne varsa kullandim.. bazen hala oldugunu hissediyorum doktora gitsem kesin yine çıkar.
O zaman dediğin çok doğru fazla akıntı enfeksiyondan olabilir.

Merhaba hanımlar,

31 Agustos= Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül= Değerlendirildi
3 Eylül = Boş
5 Eylül = Boş
7 Eylül = Boş
.
.
.
.
22 Eylül = Bat günü

Biliyorum yorucu ve stresli ama bırakma ilişkiyi adete kadar 2 güne 1 devam et canım. Yumurtlamadan 2 gün öncesi ve 2 sonrasına kadar, özellikle o arada şans çok yüksek. Sonra giderek azalıyor. Böyle devam edersen; yumurtlama dönemini kaçırman imkansız gibi zaten. :) Bu arada folik asit kullanmıyorsan başla; hamile kalmayı kolaylaştırıyor. :)
Adetin düzensiz değil; 5 güne kadar erken ya da geç gelmesi; düzensizliğe girmiyormuş, yani doktorlar böyle değerlendiriyor. Ama içine sinmiyorsa; bir erken gebelik testi yap. İnşaallah senin için hayırlısı olur canım, hamiş olursun :)
Akıntın çoğalırsa ve kokusu rahatsız ediciyse; enfeksiyon olabilir. Dikkat et canım.

Bütün misafir davetlerimizi iptal ettik.. gideceğimiz her yeri erteledik bu ay kaza bela gelmezse çok sıkı tuttuk.
Ama acayip derece soğudum ilişkiden.. mesela dün birliktelik oldu bugün diyorumki oh be bugün yok.
Artık görev gibi gelmeye başladı.. inşallah sonucu güzel olur

Folik asiti ecz. doktor önerisiz alabilir miyim yoksa doktorun mu vermesi lazım ona göre alıp başlarım hemen

Eşim henüz gelmedi birazdan gelir test al dedim gelirken bu akşam yaparım :)

Son düzenleme:
Bütün misafir davetlerimizi iptal ettik.. gideceğimiz her yeri erteledik bu ay kaza bela gelmezse çok sıkı tuttuk.
Ama acayip derece soğudum ilişkiden.. mesela dün birliktelik oldu bugün diyorumki oh be bugün yok.

Folik asiti ecz. doktor önerisiz alabilir miyim yoksa doktorun mu vermesi lazım ona göre alıp başlarım hemen

Folik asiti doktor önerisizde almanız mümkün

Bir adet döneminde birde yumurtlama döneminde ateş basmaları olur yani bende öyleydi klima milima bile fayda etmiyordu yumurtlama donemimde sanki ates gibi yaniyordum ogün ilişki oldu ve hamile kaldım yine ateş basmalarım devam ediyordu insallah en yakin zamanda mutlu haberi yazarsın buraya

İnşaallah bebiş gelir bu ay canım. :) Sabret, hamile olduğunu öğrendiğin gün; çektiğin bütün sıkıntıları unutuyorsun. Bambaşka bir kafada oluyorsun.
Folik asiti reçetesiz alabilirsin canım; folicplus, folbiol vs. Zaten çok ucuz.
Mutlaka kullan ama; folik asitten sonra hamile kalanlar çok fazla. Ben hamile kalmadan iki ay önce, kendim folbiole başlamıştım. Hamile kalmamda etkili olduğunu düşünüyorum.

İnşaallah bebiş gelir bu ay canım. :) Sabret, hamile olduğunu öğrendiğin gün; çektiğin bütün sıkıntıları unutuyorsun. Bambaşka bir kafada oluyorsun.
Folik asiti reçetesiz alabilirsin canım; folicplus, folbiol vs. Zaten çok ucuz.
Mutlaka kullan ama; folik asitten sonra hamile kalanlar çok fazla. Ben hamile kalmadan iki ay önce, kendim folbiole başlamıştım. Hamile kalmamda etkili olduğunu düşünüyorum.

Dimi ya :) Bir gun olacagini bilsem o güne kadar sıkıntı çekmeye razıyım.. belki de bu kadar çok istediğim için mi olmuyor. Tabi Allah hayırlısını versin önce ..
Sende hamilesin Rabbim saglikla kavustursun inşallah bebeğine ❤ Böyle hamile haberleri çok umut oluyor bana .. senin duan kabul olur bizlere de bol boll dua et :)

Folik asit bilgisi için de ayrıca çok teşekkür ederim yarın alıp başlayacağım inşallah bu ay işe yarar :)

Bir adet döneminde birde yumurtlama döneminde ateş basmaları olur yani bende öyleydi klima milima bile fayda etmiyordu yumurtlama donemimde sanki ates gibi yaniyordum ogün ilişki oldu ve hamile kaldım yine ateş basmalarım devam ediyordu insallah en yakin zamanda mutlu haberi yazarsın buraya

Bana genelde olmaz ama bugün oturduğum yerde ter döküyorum.. yumurtlama dönemimdeyim ondan onzaman :)
Ama bugün ilişki günüm değil dün gece birlikte olduk eğer yumurtlama oluyorsa o işe yarar inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahh :)

Kaç ay sistitle uğraştım ilaç kullaniyorum geciyor sonra yine başlıyor.. ilaç fitil ne varsa kullandim.. bazen hala oldugunu hissediyorum doktora gitsem kesin yine çıkar.
O zaman dediğin çok doğru fazla akıntı enfeksiyondan olabilir.
Sisit için hic soğan kürü denedin mi? Sogan kürü temizlik için iyi geliyor ama adet zamani başlanıyor sanirim

Merhaba kızlar bende bu ay ovülasyon testine başladım 18.günümdeyim ama hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim bozuldu acaba bu ay yumurtlamıcakmıyım yoksa geç mi yumurtlayacağım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum geçen ay regl stresten gecikmişti ilk ve son adet arasında 37 gün oldu acaba ondan mı yumurtlamada şaştı die düşünyrum ve birde Ovülasyon testini yaparken aynı zamanda bir gün arayla ilişkiye giriyoruz nolur nolmaz kaçırmamak için kasım.ayında ben miyositol positive kullanmaya başladım folik asit doktor tavsiyesiyle

Back