Bende ordan ovülasyon testi aldım bu 2. Denemem olcak diğer ay olmadı bende diğer ay değerlendirdiğimiz için o günü baya bel bacak kaşık agrısı oldu değerlendirdiğimiz için oluyoArkadaşlar merhaba benim Bi konu hakkında size sorum olucak. Yumurtlama gününü değerlendirdikten sonra kasık ağrısı bel bacak ağrısı olurmuş birgebeningünlüğü öyle yazmış ille hamilelik belirtisi değildir diyorlar ama ben bunu anlamadım niye öyle oluyor ki bilgisi olan yazabilir mi
yumurtlama dönemi bende her zaman olur. Hatta hafif kanamam da olur. Bence böyle şeylere takılmayınArkadaşlar merhaba benim Bi konu hakkında size sorum olucak. Yumurtlama gününü değerlendirdikten sonra kasık ağrısı bel bacak ağrısı olurmuş birgebeningünlüğü öyle yazmış ille hamilelik belirtisi değildir diyorlar ama ben bunu anlamadım niye öyle oluyor ki bilgisi olan yazabilir mi
Peki bu ne kadar sürüyor adet zamanına kadar böyle mi gidiyorBende ordan ovülasyon testi aldım bu 2. Denemem olcak diğer ay olmadı bende diğer ay değerlendirdiğimiz için o günü baya bel bacak kaşık agrısı oldu değerlendirdiğimiz için oluyo
Hayır 3 4 gün falan sürerPeki bu ne kadar sürüyor adet zamanına kadar böyle mi gidiyor
Anladım teşekkürler cevabınız içinHayır 3 4 gün falan sürer
Adet bitikten sonra mı sayıyoruz yoksa adetin ilk gününden sonra mı ben geçen ay klomen kullandım erken adet oldum 22 günde haliylede takvimi düzenlemek zorunda kaldımyumurtlama dönemi bende her zaman olur. Hatta hafif kanamam da olur. Bence böyle şeylere takılmayın
Valla hayatım hiç saymadım ama ben yumurtlamaya yakın da yumurtlama dönemimde de çok net hissederim. Kasıklarım ağrır sancır, belim çok ağrır. Akıntıdan da anlarım.Adet bitikten sonra mı sayıyoruz yoksa adetin ilk gününden sonra mı ben geçen ay klomen kullandım erken adet oldum 22 günde haliylede takvimi düzenlemek zorunda kaldım
Yumurtlama dönemim geçeli 1 hafta oldu hatta adetime 6 gün kaldıyumurtlama dönemi bende her zaman olur. Hatta hafif kanamam da olur. Bence böyle şeylere takılmayın
Bende de kasık ağrısı vs olunca adetten zannettim ama meğer bebektenmiş. Belirtiler adetle aynı canım. 6. haftamda hala adet olacakmışım gibi ağrım oluyor kasıklarımda.Yumurtlama dönemim geçeli 1 hafta oldu hatta adetime 6 gün kaldı
Yani ben bilemedim eşimle ayrıydık ama yumurtlama olmadı o hafta adet bitiminde 9.gün adet bitince hsg yaptırdım o hafta ilişki oldu ilk gittiğim dr adetten sayarak 12.gün demişti ama p.c. Takvimi de bu ay 21.günü diyor anlamadım gittiValla hayatım hiç saymadım ama ben yumurtlamaya yakın da yumurtlama dönemimde de çok net hissederim. Kasıklarım ağrır sancır, belim çok ağrır. Akıntıdan da anlarım.
Siz o dönemi değerlendirecekseniz ilişki de bel kasıl ağırısı yapıyor takılmayın.
Ben 6. haftamdayım hamilelikte adete 1-2 hafta kala başladı bel kasık ağrısı
Valla canım ovülasyonla filan uğraşmaya kafa patlatmaya gerek yok ki. Bu daha çok strese sokuyor insanı. Normal 1 ay içinde 2 günde bir ilişki yaşasan tamamdırYani ben bilemedim eşimle ayrıydık ama yumurtlama olmadı o hafta adet bitiminde 9.gün adet bitince hsg yaptırdım o hafta ilişki oldu ilk gittiğim dr adetten sayarak 12.gün demişti ama p.c. Takvimi de bu ay 21.günü diyor anlamadım gitti
Evet evet hayırlısı olsun herkes için canımBende de kasık ağrısı vs olunca adetten zannettim ama meğer bebektenmiş. Belirtiler adetle aynı canım. 6. haftamda hala adet olacakmışım gibi ağrım oluyor kasıklarımda.
5 gün bekle test yap varsa çıkar
Benim normalde bugün adet olmam gerekiyor du dün kan ve idrar testi verdim dr da dedi bizim hastaneye güvenme bazen doğru çıkmayabilir diye tabi küçük biyerde olunca böyle oluyorEvet evet hayırlısı olsun herkes için canım
Benim normalde bugün adet olmam gerekiyor du dün kan ve idrar testi verdim dr da dedi bizim hastaneye güvenme bazen doğru çıkmayabilir diye tabi küçük biyerde olunca böyle oluyorValla canım ovülasyonla filan uğraşmaya kafa patlatmaya gerek yok ki. Bu daha çok strese sokuyor insanı. Normal 1 ay içinde 2 günde bir ilişki yaşasan tamamdır
Canım yanlış oldu pardonBenim normalde bugün adet olmam gerekiyor du dün kan ve idrar testi verdim dr da dedi bizim hastaneye güvenme bazen doğru çıkmayabilir diye tabi küçük biyerde olunca böyle oluyor
o nasıl hastaneymiş kan testini bile yanlış yapabiliyorlar tövbeler olsunBenim normalde bugün adet olmam gerekiyor du dün kan ve idrar testi verdim dr da dedi bizim hastaneye güvenme bazen doğru çıkmayabilir diye tabi küçük biyerde olunca böyle oluyor
Haftaya kaldı artıko nasıl hastaneymiş kan testini bile yanlış yapabiliyorlar tövbeler olsun
e gebelik testi al yap canım kaset testHaftaya kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?