• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Less-is-More

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
8.130
30.222
548
36
Merhabalar. Aksamustu sag kasigimda bir agri basladi, belime dogru vuruyor. Yumurtlama doneminde oldugum icin aklima ilk gelen buydu. Normalde hic yasamadigim bir agri. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Su an icin asiri zorlamiyor ama gecmezse yarin bir doktora gidecegim. Yumurtlama doneminde agri yasayan varsa, benzer bir agri mi yasiyoruz diye sormak istedim. Okudugunuz icin tesekkurler.

Evet ben yasardim ve bunun yumurtlama agrisi oldugunu gec anladim, eger bu ay usuttuysen o yuzden cok olabilir, genelde sol tarafta olur benm de ve karnimda asiri bir siskinlik olur

Regl ağrısı gibi oluyordu benim genellikle sol kasığımda. Oturup kalkarken kasığıma birşey batıyor gibi garip bir his oluyordu.

Merhabalar. Aksamustu sag kasigimda bir agri basladi, belime dogru vuruyor. Yumurtlama doneminde oldugum icin aklima ilk gelen buydu. Normalde hic yasamadigim bir agri. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Su an icin asiri zorlamiyor ama gecmezse yarin bir doktora gidecegim. Yumurtlama doneminde agri yasayan varsa, benzer bir agri mi yasiyoruz diye sormak istedim. Okudugunuz icin tesekkurler.
Ben toplam 4 kere yaşadım sanırım ama hiç birisi yarım saatten fazla sürmedi.

Gülüm şimdiye kadar hiç olmamış , şimdi olmuşsa bi doktora görün eğer geçmezse .
Önemli birşey değildir ama yine de için rahat olsun :KK200:

Su an yasiyorum bu aksam basladi o agri. Boyle kesici delici noktasal degil.. dairesel ama kucuk bi alan nokta degil yani. Agirlik hissi gibi biraz dolgunluk hissi gibi ne biliyim..
Bazen cok siddetlenip kalbimi agrittigi da olmustur. Ciddi ciddi kalbim agriyip sol kol uyusmasi vs bile yasamistim ama sag yumurtalik kaynakli idi.. :/

Eşimin deyişi ile bir hafta adetten önce bir hafta adet bir hafta adet sonrası yahu insafsız ay zaten dört hafta
Yumurtlama dönemi ağrıları üşüttüğümde olur genelde bende

Evet tarif ettiğiniz gibi sağ ya da sol tarafta oluyordu. Bir de üzerine elinizle bastırınca da ağrı olur.

Reglinin ilk gününden itibaren 14 .gün yumurtlama ovulasyın gerçekleşir bu dönemde hormonların etkisiyle yumurta dışarı atılırken kasık bölgesinde ağrı olabilir ama ağrının şiddeti süresi kişiden kişiye değişebilir, eğer uzun süreliyse agrınız doktora gidin , apandis olabilir mi acaba

Benim de acayip yumurtlama ağrım olur hatta regl ağrısından da fazla olur. Ancak benimki çok lokalizedir yani parmağımla gösterebilirim tam olarak burası ağrıyor diye. Batma gibi daha çok öyle yayılma olmuyor. Sırf bu ağrı yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap kullanırken ağrım olmuyor

Bende bazen öyle bir kramp giriyordu ki kıpırdayamiyordum kısa süre sonra geçiyordu özellikle sol tarafta ve şişlik olduğunu hissediyorum akıntı da cabası :(

Eşimin deyişi ile bir hafta adetten önce bir hafta adet bir hafta adet sonrası yahu insafsız ay zaten dört hafta
Yumurtlama dönemi ağrıları üşüttüğümde olur genelde bende
Hahahaaa eşimde aynı şeyi söyler off reglimin başlamasına az kaldı ay regl oldum dur kasuklarim agriyo ve tekrar regl diyor ben öyleymisim

Kızlar yumurta Takibi yaparken yumurtlama akıntısı ve kasik ağrısı yaşarken yunurtladigimi düşünürdüm. Takip sırasında o belirtileri yaşadım 2 gün sonra doktora gittim yumurtan var büyümüş dedi bende ama akinti agrım oldu nasıl olur diye sormuştum. Şuan 18 mm demisti

Arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniz icin. Uyuyunca biraz dinmis agri. Tarif ettiginiz gibi. Sanirim usuttugum icin biraz siddetli geciyor.

Evet bendede oluyor. Bazen 2 bazen 3-5 gün arası sürüyor. Aynı adet ağrısı gibi. Bacağıma vurduğu da oluyor. Şişkinlikte oluyor. Sol kasığımdaydı ağrı uzun süredir birkaç aydır sağ kasığıma geçti

Kızlar yumurta Takibi yaparken yumurtlama akıntısı ve kasik ağrısı yaşarken yunurtladigimi düşünürdüm. Takip sırasında o belirtileri yaşadım 2 gün sonra doktora gittim yumurtan var büyümüş dedi bende ama akinti agrım oldu nasıl olur diye sormuştum. Şuan 18 mm demisti
Yani ağrınız yumurtanız büyürken mi oluşmuş? Bende önce ağrı oluyor Birkaç gün. Ağrıdan 2-3 gün sonrada yumurta akı kıvamındaki akıntım geliyor

Back