Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sadece yumurtlama döneminde gebe kalabilirsin canım Regli olmaya başladığın gün itibari ile 15 ila 19. gün arası olur canım(Eğer 30 günde bir oluyorsan reğli)
Ama kadından kadınada değişir.. Spermlerin 3 gün boyunca canlı kaldığınıda hesapla ve uygun tarihlerde gün aşırı ilişkiye girin..
Sadece yumurtlama döneminde gebe kalabilirsin canım Regli olmaya başladığın gün itibari ile 15 ila 19. gün arası olur canım(Eğer 30 günde bir oluyorsan reğli)
Ama kadından kadınada değişir.. Spermlerin 3 gün boyunca canlı kaldığınıda hesapla ve uygun tarihlerde gün aşırı ilişkiye girin..
canım yumurtlama zamanı kadından kadına değişir bu internetten yapılan hesaplamalar genellikle kadınlarda olan yumurtlama zamanlarıdır. Fakat bu yumurtlama zamanı nadir kadınlarda da olsa adetine yakın dönemde de yumurtluyor olabilirsin. ben bu şekilde duydum yeni hamile kalan bi arkadaşa doktor adetinden hemen önce hamile kalmış olabilirsin demiş
her kadında yumurtlama günü değişiktir..benim nadirde olsa adetin 25. günü yumurtamın çatladığı oluyo..(ovulasyon kanamam oluyo ondan biliyom) geç döllenme dedikleride bu işte aslında..hesaplanan adet zamanından hemen önce hamile kalanlar var..idrar bazen kan testlerinde hemen çıkmıyo gebelik o yüzden..sen en iyisi gün aşırı ilişkiye gir..en sağlam yol o