Yumurtlama doneminden 1 hafta sonra hamile kalınır mı?

snorie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
4
0
1
17
Merhaba ben yumurtlama donemimden 1 hafta sonra prezevatifle iliskiye girdim fakat prezrvatif icimde kaldı cıkarırken kesinlikle zevk suyu veya sperm girdigini dusunuyorum 2 saat sonrasında ella aldım regl belirtilerim az da olsa vardı simdi ise cok korkuyorum ya ella ise yaramazsa ya da yumurtlama donemimden 1 hafta sonra hamile kalma riskim ne kadar ella ise yarar mı belirsizlikten kafayı yiyorum

Şöyle anlatayım benim perşembe yumurtlama cuma yumurtamın çatlama gunuydu hem ovulasyon görmüştüm hem de o gün kontrolde doktor da gördü bana dedıgı cuma cumartesi kesınlıkle ilişki olmalı ben perşembe oldu deyince cuma kalsın o zaman kesin cumartesi olmalı pazarda olsa güzel olur dedi dıger günleri katmadı yanı demem o ki yumurtlamadan bır hafta sonra çok çok düşük olasılık eğer ıkı defa yumurtlama olayı yaşanmıyorsa tabi

peki 2 saat icinde ella kullandım işe yarar mi kesin? yumurtalam 1 kere oluyor diye biliyorum cunku diger hafta adet sancılarim yavastan goruluyor

Şimdi yumurtlama dönemi farklı yumurtanın çatladığı gün farklı. Aslında farklı derken çatlama, yumurtlama döneminin içinde gerçekleşir bu yüzden yumurtlama dönemi denir. Tabii ovulasyon testleriyle ya da ultrasondan Dr kontrolüyle takip edilmiyorsa hangi gün çatladığını tam olarak bilemeyiz sadece bir tahminde bulunabiliriz. Ella alındıysa risk yoktur zaten.

Bir de profilde gördüm 17 yaşında mısın gerçekten? Ella kullanmak hormonlar için çok tehlikeli bu arada.

yumurtlama1 hafta öncedendi hatta şu an regl belirtilerim var ne olur ne olmaz diye anlık korkuyla aldım bu olay dün yasandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…