• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde regl ağrısı

Lolapink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
1.463
3.168
133
merhaba arkadaşlar. Bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başadım. Bu aralar yumurtlama dönemindeyim eşimle korunmuyoruz. Aşırı bir çocuk isteğimiz yok ama olursada güzel olur düşüncesindeyiz. Dün akşamdan sonra sabah aşırı bir mide bulantısıyla uyandım ve regl olmuşum gibi aşırı bir kasık ağrım var. Dayanamadım ağrı kesici aldım hafifledi. Reglime daha 2 hafta var. İnternetten araştırdım yumurta çatlama ağrısı yazıyorlar ama ben korktum çünkü ilk defa böyle oluyorum. Böyle birşey yaşayan var mı hiç?

Canım benim de folik asite ilk başladığım ay olmuştu. Yataktan kalkamamistim. Vücut farklı bişeyi garipsiyor sanırım

Evet olabilir ilk defa böyle bişey yaşadım korktum açıkcası hiç yumurtlamamışım herhalde bu zamana kadar:skandal:

Merhaba canim aynısı bendede oldu sen adet oldun mu peki bende merak ettim

1 bucuk hafta var canim dün sağ kasigim çok ağrıyordu bugün geçti 1 hafta ağrıdı önce sol sonra sağ

İnsallah hamilesindir canım cok kendini dinleme ben artık bıraktım dinleyince buluyorsun belirti. Umitliydim bu ay ama olmadı malesef.

İnsallah hamilesindir canım cok kendini dinleme ben artık bıraktım dinleyince buluyorsun belirti. Umitliydim bu ay ama olmadı malesef.
Yaşım geç olmasa canim dinlemezdim de insan üzülüyor iste elde değil insallah bizimde kucagimiz boş kalmaz

İnşallah canım benimde yaşım var malesef ama elbet allah bizede verecek kafanı takma ama hamile olabilirsin başka belirti var mı?

Benim âdetlerim duzensizdi öncesinde korktum menopoz olurum diye 2 ay gelmiyordu düzenleyici kullandim bu ay biraktim canim doktor klomen verdi 3 tane aldim biraktim korktum kist olur diye şimdi 1 bucuk hafta var ama 1 hafta boyunca önce sol sonra sağ kasigim ağrıdı hiç olmamıştı

Back