Son 3 seferdir yumurtlama dönemimde kanama oluyor.Her seferinde korktuğum için doktora gittim ve bana yumurtlama döneminde olduğumu söyledi...Ama şimdi yumurtlama döneminin geçtiğinden eminim adet düzensizliğim var normalde günüm geçti,her ay bir hafta geri attığı için yeni tarih 6 ocak.Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum....Yumurtlama zamanı belki gecikti diye teselli ediyorum kendimi.....Ayrıca sol kasığımda ağrı var...Buzamanlarda kanaması olan arkadaşlar varmı....Yardım diliyorum Lütfen:Saruboceq:
arkadaşalar bir sene önce başıma gelen bu durum bu ay yine tekrarladı.yumurtlama dönemimde kanamam oldu bugün 3.gün ve devam ediyor ancak adet kanaması gibi değil.tuvalate gidince t.kağıdına silince geliyor.15 kasım yumurtlama günümdü ertesi gün iç çamaşırımda kan lekesi gördüm bugün 18 ve devam ediyor.canım sıkılıyor bu duruma..bilgisi fikri olan varmı????
arkadaşalar bir sene önce başıma gelen bu durum bu ay yine tekrarladı.yumurtlama dönemimde kanamam oldu bugün 3.gün ve devam ediyor ancak adet kanaması gibi değil.tuvalate gidince t.kağıdına silince geliyor.15 kasım yumurtlama günümdü ertesi gün iç çamaşırımda kan lekesi gördüm bugün 18 ve devam ediyor.canım sıkılıyor bu duruma..bilgisi fikri olan varmı????
Merhabalar aynı sorunu yaşıyorum sonuç olarak sizd ne oldu merak ettim. Yumurtalama dönemimden 2 gün önce başladı 3 gün sürdü. 2 gün ara verdi yine 1 kere kanamam oldu suan iyiyim akıntım yok ama karın şişliğim var korkuyorum daarkadaşalar bir sene önce başıma gelen bu durum bu ay yine tekrarladı.yumurtlama dönemimde kanamam oldu bugün 3.gün ve devam ediyor ancak adet kanaması gibi değil.tuvalate gidince t.kağıdına silince geliyor.15 kasım yumurtlama günümdü ertesi gün iç çamaşırımda kan lekesi gördüm bugün 18 ve devam ediyor.canım sıkılıyor bu duruma..bilgisi fikri olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?