• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama döneminde kanaması olan varmı....Lütfen yadım....

Nargile

Yaş sadece bir sayıdır💜🎀
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
623
Son 3 seferdir yumurtlama dönemimde kanama oluyor.Her seferinde korktuğum için doktora gittim ve bana yumurtlama döneminde olduğumu söyledi...Ama şimdi yumurtlama döneminin geçtiğinden eminim adet düzensizliğim var normalde günüm geçti,her ay bir hafta geri attığı için yeni tarih 6 ocak.Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum....Yumurtlama zamanı belki gecikti diye teselli ediyorum kendimi.....Ayrıca sol kasığımda ağrı var...Buzamanlarda kanaması olan arkadaşlar varmı....Yardım diliyorum Lütfen:Saruboceq:

Son 3 seferdir yumurtlama dönemimde kanama oluyor.Her seferinde korktuğum için doktora gittim ve bana yumurtlama döneminde olduğumu söyledi...Ama şimdi yumurtlama döneminin geçtiğinden eminim adet düzensizliğim var normalde günüm geçti,her ay bir hafta geri attığı için yeni tarih 6 ocak.Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum....Yumurtlama zamanı belki gecikti diye teselli ediyorum kendimi.....Ayrıca sol kasığımda ağrı var...Buzamanlarda kanaması olan arkadaşlar varmı....Yardım diliyorum Lütfen:Saruboceq:

merhaba...bende bundan 6 ay once talıhsız bı dusuk yasamıstım.ardından son 3 aydır yumurtlama donemınde cok hafıf kanamalarım oluyo.doktoruma gıdıp muayene oldum.benden hormon tahlıllerımı ıstedı.pek onemlı bı sorun cıkmadı. yanı sanırım stresten ostrojen hormonunda yumurtlama sırasında anı bı dusu olabılıyomus.kanama artmadıgı ve adet duzenı bozulmadıgı surece onemsız sayabılırız dedı. ama ben son zamanlarda cok streslıyım.ona baglı olarak durum boyle olmus olabılır belkı.cok onemlı bısey deıl sanırım. ama yınede bı ara gozukebılırsın doktoruna. tekrar dusuk yasama korkusu bendede cok yogun bı sekılde var.zaten hormon dengesının bu yuzden bozuldugunu dusunuyorum.yapıcak hıc bısey yok. deneyıp gorucez...:1no2:

Çok teşekkürederim canım....Benim son yapılan hormon tahlillerim temiz çıktı...6 ocakta adet olmazsam tekrar gidicem doktoruma....

Canım düşük nedenin araştırıldı mı peki...merak ettimde...

Bende suan ayni seyleri yasiyorum kizlar, adetim biteli cok olmadi tam yumurtlama günüm ve kanamam geldi kasiklarimdada agrilar var, acaba neden olabilir bilmiyorum
kanama kesilmezse doktora gitmeyi düsünüyorum...

kızlar ben bu sorunu evlendiğimden beri yaşıyorum doktorlar önemsemiyor deli oluyorum.her ay yaşıyorum bunu 15 ay oldu...nedir bunu ilacı hangi hormondan kaynaklanıyor??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? östrjen denmiş ama kesin mi?hamileliğe engel galiba korunmamamıza rağmen hala bebek olmadı.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.....:Saruboceq:

Canım banada olmuştu, doktorum normal dedi, ani ostrojen yükselmesinden bazı bayanlarda yumurtlama döneminde kanama olur az miktarda demişti...

merhabalar...aynı dertten muzdaribim...bende bu soruya ne dr lardan nede bilirkişilerden yanıt alamıyorum malesef....1.herşeye rağmen hamile kalamıyorum...2.cisi dr takibi altında olarak yumurtlama dönemindesin demesine rağmen hamile kalamıyorum....ayrıcada her dediğinde kanama görüyorum

merhaba hanımlar ben sadece benım basıma geldı sanmıstım ama dılmıs demekkı 31 yasındayım 7yıllık evlıyım ve ılk defa gecen ay bende oyle oldu :çok üzgünüm:31 ocakta adet oldum 9gun surdu ve 4gun sonra cok sıddelı bır agrıyla kanama basladı 22gun dvm ettı bu kanama bende ama sonlarda az az oldum dr. a gıttım normaldr adet duzensızlıı demezmı :oklava:delı oldumkötükedihüso sogan kurunu yaptım 15gun ondan sonra kanamam kesıldı zaten cocuumuz omuyosenağlama bıde boyle bır seyle karsılasınca cok korktum senağlamabazı arkadaslar stres demıs evet olabılır bencede gecen aykı kadar stre ve olumsuzluklarla hıc karsılasmamıstım senağlamacunku belkıde ondan olabılır ama sımdı Allaha dua edıorum bıdaa boyle bırse olmasın dıye:Saruboceq:
herkese acil şifalar arkadaslara.s.

arkadaşlar bende de aybnı şikayet var.. 1 bucuk yıl önce bir dış gebelik yaşadım ve ondan sonra bütün düzenim bozuldu diyebilirim. daha önce hiç olmamıştı ama gecen ay benim de tam yumurtlama dönemimde 3 gün üstüste kan geldi.mirmirmirmir sürekli bir kanama değil ama böyle küçük bir parcayla beraber az miktarda kan geldi ve durdu. :çok üzgünüm:şimdi de adetim 1 hafta gecikti soğan kürü falan fayda etmiyo adet olamıyorum. dr a da gittim hiç birşey söyleyemedi..:oklava: ve bu beni deli ediyor! bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa lütfen paylaşsın..

kızlar bendede yıllardır aynı olay var.3 yıllık evliyim ama her ay şaşamaz yumurtlama günümde 2 gün kanama glir az.4 doktora gittim. hepside normal kan geldiği günleri değerlendir dediler.bazı kadınların o günlerin yumurtlama çatlamasında bizim gibi kan dışa akarmış. bir zararı yok dedi doktorlar. ama bende 10 aydır gebe kalamıyorum. neden acaba

arkadaşalar bir sene önce başıma gelen bu durum bu ay yine tekrarladı.yumurtlama dönemimde kanamam oldu bugün 3.gün ve devam ediyor ancak adet kanaması gibi değil.tuvalate gidince t.kağıdına silince geliyor.15 kasım yumurtlama günümdü ertesi gün iç çamaşırımda kan lekesi gördüm bugün 18 ve devam ediyor.canım sıkılıyor bu duruma..bilgisi fikri olan varmı????

arkadaşalar bir sene önce başıma gelen bu durum bu ay yine tekrarladı.yumurtlama dönemimde kanamam oldu bugün 3.gün ve devam ediyor ancak adet kanaması gibi değil.tuvalate gidince t.kağıdına silince geliyor.15 kasım yumurtlama günümdü ertesi gün iç çamaşırımda kan lekesi gördüm bugün 18 ve devam ediyor.canım sıkılıyor bu duruma..bilgisi fikri olan varmı????

bu ay bende boyle birsey yasiyorum. oyle adet gibi degil ama t.kagidina silince cok az kan gordum ve 2 gun oncede az bir leke vardi kahverengimsi. benimde dun yumurtlama gunumdu.
sanki adet olcakmisim gibi yada hamileymisim gibi agrilarim var. ilk defa oluyor bu anlamadim gitti..

1 yıldır tedavi görüyorun ovitrelle çatlatma iğnesini vurulduktan sonra ertesi gün kırmızı ve az bir parçayla kan geldi sonra kesildi doktora gittim alttan muayene yaptı yine kanama başladı ve şimdi kesilmiyor 1 gün oldu yarında aşılama yaptırcaktım ne yapcam bilmiyorum sen neyaptın arkadaşım merak ettim ne bu ya cvp yazarsan sevinirimm

Merhabalar aynı sorunu yaşıyorum sonuç olarak sizd ne oldu merak ettim. Yumurtalama dönemimden 2 gün önce başladı 3 gün sürdü. 2 gün ara verdi yine 1 kere kanamam oldu suan iyiyim akıntım yok ama karın şişliğim var korkuyorum da

Back