• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde kanama neden olur?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kizlar merhaba ben daha oncede yazmisim 20 gundur adetim kesilmedi diye dun doktora gittim yumurtan olusmus dedi smear testi icin ornek aldi duphaston ve mixovul fitil verdi henuz baslamadim kanamamda dun durmustu aksamina iliskiye girdim az once yine birazcik kan geldi sebebi ne olabilir yumurtlamadan kaynakli mi ne anlamadim doktorda yumurtan olusmus demekten baska bisey demedi moralim cok bozukk

Kizlar merhaba ben daha oncede yazmisim 20 gundur adetim kesilmedi diye dun doktora gittim yumurtan olusmus dedi smear testi icin ornek aldi duphaston ve mixovul fitil verdi henuz baslamadim kanamamda dun durmustu aksamina iliskiye girdim az once yine birazcik kan geldi sebebi ne olabilir yumurtlamadan kaynakli mi ne anlamadim doktorda yumurtan olusmus demekten baska bisey demedi moralim cok bozukk
Yumurtlama doneminde kanama olmasi normal diye biliyorum canim. Yumurtanin catladiginin bir gostergesi olabilir.

Yumurta çatlaması esnasında folükülde oluşan bir durum kanama. Ama lekelenme şeklinde olur. Abartılı ve günlerce sürmez.

Back