Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Döneminde Hergün İlişki (2. Deneme)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

japonarme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
27
19
3
32
Merhaba yeniden. Benim bu ayki yumurtlama dönemim 30-31-1 ocak tarihlerine denk geldi. En koyu olduğu gün 31 aralıktı. Bugünlerde birer kere ilişkiye girdik. Ancak 2 gündür ovulasyon testi biraz silik göründüğü için ilişkiye girmedik. Hata mı yaptık acaba?

Merhaba . En koyu günü ve sonrasını değerlendirmişsin zaten . Yanlış yönlendirmek istemem ama pik yaptığı günün bir gün öncesi pik olduğu gün ve bir gün sonrası zaten önemli olan galiba . Çatlama işlemi bittikten sonra normal olarak silikleşiyor sanırım . Zira bende senin yumurtlama zamanını bir gün öncesi ve sonrası olmak üzere 3 gün üst üste değerlendirerek denediğim ilk ayımda gebe kalmıştım çok şükür . Umarım sen de alırsın güzel haberi bu ay

Gectigimiz ay pikten 1 oncesi ve pik gunu denemistik sadece. Ama sonrasinda adet donemim bayagi pihtili gecmisti. Dusuk sandim veya begenmedi dollenmeyi sandim. bu ay genel plana uyduk, hayirlisi amin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…