• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Döneminde Hergün İlişki (2. Deneme)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

japonarme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
27
19
3
32
Merhaba yeniden. Benim bu ayki yumurtlama dönemim 30-31-1 ocak tarihlerine denk geldi. En koyu olduğu gün 31 aralıktı. Bugünlerde birer kere ilişkiye girdik. Ancak 2 gündür ovulasyon testi biraz silik göründüğü için ilişkiye girmedik. Hata mı yaptık acaba?

Merhaba yeniden. Benim bu ayki yumurtlama dönemim 30-31-1 ocak tarihlerine denk geldi. En koyu olduğu gün 31 aralıktı. Bugünlerde birer kere ilişkiye girdik. Ancak 2 gündür ovulasyon testi biraz silik göründüğü için ilişkiye girmedik. Hata mı yaptık acaba?
Merhaba . En koyu günü ve sonrasını değerlendirmişsin zaten . Yanlış yönlendirmek istemem ama pik yaptığı günün bir gün öncesi pik olduğu gün ve bir gün sonrası zaten önemli olan galiba . Çatlama işlemi bittikten sonra normal olarak silikleşiyor sanırım . Zira bende senin yumurtlama zamanını bir gün öncesi ve sonrası olmak üzere 3 gün üst üste değerlendirerek denediğim ilk ayımda gebe kalmıştım çok şükür . Umarım sen de alırsın güzel haberi bu ay 🥰

Gectigimiz ay pikten 1 oncesi ve pik gunu denemistik sadece. Ama sonrasinda adet donemim bayagi pihtili gecmisti. Dusuk sandim veya begenmedi dollenmeyi sandim. :( bu ay genel plana uyduk, hayirlisi amin. :)

Back
X