Selam kızlar, yumurtlamada her gün ilişki ile hamile kalan var mı ? Hep gün aşırı duyuyoruz önerilen de o ama her gün olup hamile kalanları merak ettim. Bu ay o şekilde denedik çünkü, bizde gün aşırı ve sadece yumurtlama günü tutmadı
Selam kızlar, yumurtlamada her gün ilişki ile hamile kalan var mı ? Hep gün aşırı duyuyoruz önerilen de o ama her gün olup hamile kalanları merak ettim. Bu ay o şekilde denedik çünkü, bizde gün aşırı ve sadece yumurtlama günü tutmadı
Ben :)) valla yumurtlama günümden önce şeffaf akıntıyı gördüm ovülasyonda piki yakaladığım an.. 5 gün peşpeşe ilişki yaptık ve bi daha yapmadık sonuç hamileyim .. gün aşırı ilişki kurmanın sebebi yumurtlama gününü tam bilmemek.. yumurtladığın haftanın dışında devamlı yapmanın anlamı yok sanki doktorum öyle demişti.. yumurtlamayı yakaladığın an yapıştır peşpeşe benim mantığım buydu :))))
Her yol mübah eşinizin sperm kalitesinde sorun yoksa sıkıntı olmaz. Erkeklerde sperm kalitesi dğşğyor hergğn ilişki olunca o yüzden 2günder bir ilişki diyor doktorlar