arkadaşlar bende kullandım fitil drum bana kanamanın azaldığı son günlerde kullanabilirsin dedi yani fitilin dışarı çıkmayacagı şekilde olduğu zaman ve ilaç kullanırken ilişki yasakaynı şey benim de başıma geldi.bebek istiyoruz.doktor ilaçları adet döneminde kullan dedi.adet döneminde fitil kullanmak olmaz ama adetin bitmesine 1 gün kala kullansak bişey olur mu acaba
fıtılı kullandınmı mmerak ettım bende aynı durumdayımdayım napsam bılemedımarkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır forumu takip ediyorum, ama daha yeni üye oldum. sizlere bir konuda danışmak istiyorum. kasık ve bel ağrısı şikayetiyle yaklaşık 10 gün önce doktora gittim. enfeksiyon dedi. fitil de verdi. son bir tane fitil kaldı, ve bugün veya yarın yumurtlama günüm,bebek istediğim için bu günleri kaçırmak istemiyorum. fitil kullanmından kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekir? ve sonuncu fitili kullanmasam olmaz mı
test yaptın mı pekiHerkese merhaba benim bu ay adetim 3 gün gecikti arkadaslar ya. Vajinal fitil kullandim 2 gun denize girdim hali yikadim esya topladım sehir degistirdim yani stresli bir donem gecirdim buna bagli olabilirmi acaba yaa test yapmayada korkuyorum(
Canim ya bende oyle yaptim acaba hamile kalirmiyimKizlar yumurlama donemimdeyim fitili kullandim ve ertesi aksam birliktelik oldukdan sonra sut gibi beyaz akinti geldi bebek istiyoruz biz yumurtlama donemine zarar verirmi bu fitil doktor da bisey demedi off
Bilmemki canim bi bilen yapan varsada soylese keske doktor sagolsun fitil verdigini bile demedi eczanede ogrendim :)) inşallah hamile kalırız faydası olmuşturCanim ya bende oyle yaptim acaba hamile kalirmiyim
İnsallah canimBilmemki canim bi bilen yapan varsada soylese keske doktor sagolsun fitil verdigini bile demedi eczanede ogrendim :)) inşallah hamile kalırız faydası olmuştur
canim bugun kan testi verdim yarin cikacak tahlil bakacam artik gebelik varsa kullanma dedi doktr yarini bekliycem artik canim tskr edrm canim cevapladgn icinfitil yumurtlama döneminde de kullanılır
bir zararı olmaz ben de kullandım
rica ederimcanim bugun kan testi verdim yarin cikacak tahlil bakacam artik gebelik varsa kullanma dedi doktr yarini bekliycem artik canim tskr edrm canim cevapladgn icin
Merhaba hamılemısınız mersk ettım. Bayağıdır yazmamışsınız burayacanim bugun kan testi verdim yarin cikacak tahlil bakacam artik gebelik varsa kullanma dedi doktr yarini bekliycem artik canim tskr edrm canim cevapladgn icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?