yumurtlama döneminde fitil kullanmak

serheng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
61
3
86
İçel Mersin
arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır forumu takip ediyorum, ama daha yeni üye oldum. sizlere bir konuda danışmak istiyorum. kasık ve bel ağrısı şikayetiyle yaklaşık 10 gün önce doktora gittim. enfeksiyon dedi. fitil de verdi. son bir tane fitil kaldı, ve bugün veya yarın yumurtlama günüm,bebek istediğim için bu günleri kaçırmak istemiyorum. fitil kullanmından kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekir? ve sonuncu fitili kullanmasam olmaz mı:(

Son düzenleme:
canım bana da kaşıntıdan dolayı sanırım mantar oluşmuştu fitil verdi bir taneydi benimkisi bende bebek istiyorum adetimin bitiminden birkaç gün sonra kullanmıştım bir zararı olduğunu sanmıyorum zaten bu tür enfeksiyonlar gebe kalmaya engel

bu tür enfeksiyonlar gebe kalmaya engel mi?:( fitili mantar olduğum için değil de antibiyotikle beraber verdi,sanırım mantar olma ihtimaline karşılık. enfeksiyonun ne boyutta olduğunu bilmiyorum. doktora hamileliğe engel mi dediğimde,değil dedi,ama artık doktorlara da güvenemiyorum ki:(

canım ben de doktora yeni gittim ve fitil kullandığın süre içinde asla ilişki olmayacak dedi, çok da iyi bir doktordu, dikkate al istersen..

aynı şey benim de başıma geldi.bebek istiyoruz.doktor ilaçları adet döneminde kullan dedi.adet döneminde fitil kullanmak olmaz ama adetin bitmesine 1 gün kala kullansak bişey olur mu acaba

aynı şey benim de başıma geldi.bebek istiyoruz.doktor ilaçları adet döneminde kullan dedi.adet döneminde fitil kullanmak olmaz ama adetin bitmesine 1 gün kala kullansak bişey olur mu acaba
arkadaşlar bende kullandım fitil drum bana kanamanın azaldığı son günlerde kullanabilirsin dedi yani fitilin dışarı çıkmayacagı şekilde olduğu zaman ve ilaç kullanırken ilişki yasak

arkadaşlar verilen fitile göre durum değişiyormuş. doktor bana adet dönemin bittikten sonra kullan dedi. öyle yaptım. ilişki olmamalı dediğiniz gibi,tabi eğer enfeksiyon için verilmişse ilaç. çünkü eşinize bulaşıp tekrar size dönme ihtimali var. ama doktorum bana enfeksiyon tedavisi sonrası ph dengeleyici bi fitil verdi. bu kez sordum,ilişki olabilir mi diye,tabi ki dedi,sadece yatmadan önce kullanman gerekiyor dedi. sık sık enfeksiyon yaşayan arkadaşlar varsa, doktorun en önemli uyarısı,ayağını her zaman sıcak tutacaksın, soğuk suya girmeyeceksin, evde terliksiz gezmeyeceksin. yumurtlama dönemi ve adet dönemi haricinde ağrınız varsa ihmal etmeyin arkadaşlar,ne zaman ağrı çeksem bi sorun çıktı. sağlığınızı ihmal etmeyin.

arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır forumu takip ediyorum, ama daha yeni üye oldum. sizlere bir konuda danışmak istiyorum. kasık ve bel ağrısı şikayetiyle yaklaşık 10 gün önce doktora gittim. enfeksiyon dedi. fitil de verdi. son bir tane fitil kaldı, ve bugün veya yarın yumurtlama günüm,bebek istediğim için bu günleri kaçırmak istemiyorum. fitil kullanmından kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekir? ve sonuncu fitili kullanmasam olmaz mı:KK43:
fıtılı kullandınmı mmerak ettım bende aynı durumdayımdayım napsam bılemedım

Herkese merhaba benim bu ay adetim 3 gün gecikti arkadaslar ya. Vajinal fitil kullandim 2 gun denize girdim hali yikadim esya topladım sehir degistirdim yani stresli bir donem gecirdim buna bagli olabilirmi acaba yaa test yapmayada korkuyorum :((

Herkese merhaba benim bu ay adetim 3 gün gecikti arkadaslar ya. Vajinal fitil kullandim 2 gun denize girdim hali yikadim esya topladım sehir degistirdim yani stresli bir donem gecirdim buna bagli olabilirmi acaba yaa test yapmayada korkuyorum :KK43:(
test yaptın mı peki

Kizlar yumurlama donemimdeyim fitili kullandim ve ertesi aksam birliktelik oldukdan sonra sut gibi beyaz akinti geldi bebek istiyoruz biz yumurtlama donemine zarar verirmi bu fitil doktor da bisey demedi off

Kizlar yumurlama donemimdeyim fitili kullandim ve ertesi aksam birliktelik oldukdan sonra sut gibi beyaz akinti geldi bebek istiyoruz biz yumurtlama donemine zarar verirmi bu fitil doktor da bisey demedi off
Canim ya bende oyle yaptim acaba hamile kalirmiyim

adet olmama 5 6gun fln var doktr bana biokadin fitil verdi haftada bir tane kullan dedi hamilelik suphemde var acaba kullansam mi korkuyorum ya fitil zararliysa adet olmama neden olurmu kizlar cevap verirseniz ACILL

Back