Selam canım, bende bu yazılanları okudum ve tereddüte düştüm. Benim yumurtlama günümdü ilişkiye girdik ve böyle Bi sorun oldu. 13.saatinde ella içtim. Ama okuduğuma göre eğer sperm ile Yumurta döllenmiş ve rahme yerleşmişse hiç bir etkisi olmuyor gebeliğe zararda vermiyormuş. Yani normalde bu ertesi gün hapları etkili ancak yumurtlama günlerinde riskli geldi bana. Şimdi 2hafta nasıl geçecek bilmiyorum.sen neler yaşadın bilgi verir m
Selam canım, bende bu yazılanları okudum ve tereddüte düştüm. Benim yumurtlama günümdü ilişkiye girdik ve böyle Bi sorun oldu. 13.saatinde ella içtim. Ama okuduğuma göre eğer sperm ile Yumurta döllenmiş ve rahme yerleşmişse hiç bir etkisi olmuyor gebeliğe zararda vermiyormuş. Yani normalde bu ertesi gün hapları etkili ancak yumurtlama günlerinde riskli geldi bana. Şimdi 2hafta nasıl geçecek bilmiyorum.sen neler yaşadın bilgi verir misin?
sperm yumurtaya gidene kadar zaten birkaç gün geçmesi gerekiyor. o yüzden ne kadar erken alınırsa o kadar etkili oluyor zaten. eğer sperm yumurtayı döllediyse de ertesi gün hapları rahme tutunmasını önlüyor.