- 3 Eylül 2021
- 36
- 11
- 38
- 21
- Konu Sahibi yaseminnyilmazzzz92
-
regl duzenimin değişmesi hormon ilaclarini kullandığım icin midir acaba cunku 3 kez test yaptım negatif cıktıSifir sifir sifir
neler neler okudum bir bilsenYok Artık yani 14 hafta diyorsunuz yahu çıkmaz olur mu testte
bir dahakine öyle olacak... bu planlanmadan oldu maalesef...Hamilelikten bu kadar korkuyorsaniz esinizde korunsun ayriyeten
3 test yapmışsınız imkansız yani 14 haftalık bebeğin testte çıkmamasıneler neler okudum bir bilsen6 aylıkken hamile olduğunu anlamayandan tut da bebek dogururken hamile olduğunu ogrenenler... öyle okudukça evham yaptım ama sonucta 3 kez test de yaptım... bir sey yoktur herhalde
adet sürem kısaldıgı icin endise etmiştim acaba hamilelikteki kanamalarla alakalı olabilir mi diye kullandığım ertesi gün hapından dolayıdır umarımMayıs diyorsunuz, eylüldeyiz Eylül.
Adet olmussunuz defalarca halen acaba mi diyeceginize gidin kan verin rahat edin madem
Hamile değilsiniz…regl bitiminden 3 gün sonra korunmasız iliski yasadim içime bosalip bosalmadigindan emin degiliz ama esim gittiyse bile cok azdır diyor. 12 saat geçmeden ella kullandım reglim 5 gün gecikti ve geldi sonraki aylarda da gelmeye devam etti ancak regl olma sürem kısaldı. 3 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ancak bu ay mecburi olarak regl geciktirici kullandım ve su an reglim kahverengi ve az geliyor. iliski 29 mayısta oldu. sizce risk var mıdır 14 haftalık bebegin testte negatif cıkma ihtimali var mıdır? ne düşünüyorsunuz
tesekkur ederim...Hamile değilsiniz…
tesekkur ederim görüsün icinn3 test yapmışsınız imkansız yani 14 haftalık bebeğin testte çıkmaması
daha yeni evliyiz hemen olsun istemiyorum ondan dolayı...Neden hamile olmak istemiyorsun ozel değilse
Hayirlisidaha yeni evliyiz hemen olsun istemiyorum ondan dolayı...
Test alıp durmayın şundan alınregl bitiminden 3 gün sonra korunmasız iliski yasadim içime bosalip bosalmadigindan emin degiliz ama esim gittiyse bile cok azdır diyor. 12 saat geçmeden ella kullandım reglim 5 gün gecikti ve geldi sonraki aylarda da gelmeye devam etti ancak regl olma sürem kısaldı. 3 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ancak bu ay mecburi olarak regl geciktirici kullandım ve su an reglim kahverengi ve az geliyor. iliski 29 mayısta oldu. sizce risk var mıdır 14 haftalık bebegin testte negatif cıkma ihtimali var mıdır? ne düşünüyorsunuz
Sana tafsiyem ertesi gün hapı kullanmadaha yeni evliyiz hemen olsun istemiyorum ondan dolayı...
korunmasız ve planlamayan bir sey oldugu için kullanmak zorunda kaldım maalesef... bundan sonra kullanmayı asla düşünmüyorum.Sana tafsiyem ertesi gün hapı kullanma
Çok zararlı canımkorunmasız ve planlamayan bir sey oldugu için kullanmak zorunda kaldım maalesef... bundan sonra kullanmayı asla düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?