Yumurtlama döneminde 1 ilişki

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Selam kızlar bu ay 13 yumurtlama ve 14 ü çatlama idi ovülasyon testi kullandığım için bu kadar net biliyorum. Fakat yumurtlama dönemimde sadece 1 kez ilişki oldu, eşim şehir dışına gitti ve yarın gelicek sizce bu ay için hiç ümitlenmiyimmi yani 1 ilişki ile gebe kalınırmı kalan varmı

Olabilir ama ihtimal az yumurtlama oncesi ve sonrasi da iliski olsa iyi olurmus. Hayirlisiyla gönlüne göre olsun insallah

Öncesindede oldu tabi fakat yumurtlsmaya bir tane denk geldi zaten çatlamadan sonra olma ihtimali yok malesef
Insallah olmustur bana da haber ver benim de ovulasyon testi alasim var bu ay da olmazsa

Hamile kaldınız mı

Ben tek ilişki ile hamile kaldım nasip bu

Benim eşimin 2 akrabası vefat etmişti corona dan dolayı. Biz de bu ay olmaz gözüyle bakıyorduk. Çok isteksizdi çünkü haklı olarak. Sadece yumurtlama günümde 1 kere beraber olduk. Ve hamileyim

Önceki aylar yumrtalamdan 3 4 gün önce başlar 3 4 gün geçene kdr hergün birlikte olurduk. Sanırım yiyecek ekmeği içecek suyu varmış Rabbim nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…