• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde 1 ilişki

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Selam kızlar bu ay 13 yumurtlama ve 14 ü çatlama idi ovülasyon testi kullandığım için bu kadar net biliyorum. Fakat yumurtlama dönemimde sadece 1 kez ilişki oldu, eşim şehir dışına gitti ve yarın gelicek sizce bu ay için hiç ümitlenmiyimmi yani 1 ilişki ile gebe kalınırmı kalan varmı

Olabilir ama ihtimal az yumurtlama oncesi ve sonrasi da iliski olsa iyi olurmus. Hayirlisiyla gönlüne göre olsun insallah 💐

Öncesindede oldu tabi fakat yumurtlsmaya bir tane denk geldi zaten çatlamadan sonra olma ihtimali yok malesef 🤦🏼‍♀️
Insallah olmustur bana da haber ver benim de ovulasyon testi alasim var bu ay da olmazsa 😣

Selam kızlar bu ay 13 yumurtlama ve 14 ü çatlama idi ovülasyon testi kullandığım için bu kadar net biliyorum. Fakat yumurtlama dönemimde sadece 1 kez ilişki oldu, eşim şehir dışına gitti ve yarın gelicek sizce bu ay için hiç ümitlenmiyimmi yani 1 ilişki ile gebe kalınırmı kalan varmı
Hamile kaldınız mı

Ben tek ilişki ile hamile kaldım nasip bu

Benim eşimin 2 akrabası vefat etmişti corona dan dolayı. Biz de bu ay olmaz gözüyle bakıyorduk. Çok isteksizdi çünkü haklı olarak. Sadece yumurtlama günümde 1 kere beraber olduk. Ve hamileyim 🙈

Önceki aylar yumrtalamdan 3 4 gün önce başlar 3 4 gün geçene kdr hergün birlikte olurduk. Sanırım yiyecek ekmeği içecek suyu varmış Rabbim nasip etti 🤲🤲🤲

Back