• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemim geçti ama akıntım devam ediyor

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Hanımlar merhaba, yumurtlama dönemim geçti ama akıntım hala devam ediyor beyaz şeffaf kokusuz akıntı var bende hala anlayamadım, 2 gün önce de krem rengi jel gibi akıntım geldi nedir ki bu bu arada bugün işyerindeyken 10-15 sn kadar kasıklarımda batmalar oldu sağa sola hareket etmek istediğimde batmalar oldu ? Reglime 7-8 gün var, yardımcı olabilir misiniz lütfen kızlar :KK51::KK51::KK51:

Umutlandırmak gibi olmasın ama sanki bebiş yolda :KK19::) inşallah sen ben ve tüm isteyenler tez vakitte hamile kalabiliriz hakkında hayırlısı canım

Umutlandırmak gibi olmasın ama sanki bebiş yolda :KK19::) inşallah sen ben ve tüm isteyenler tez vakitte hamile kalabiliriz hakkında hayırlısı canım

Hiç sanmıyorum :( 5 aydır deniyoruz olmuyor artık iyice umudumu yitirdim :( inşallah canım Allah isteyen herkese içinde sana da bana da nasip etsin hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebislerimizi :KK36:

İnş. hamilesidir , bir kaç konudan biliyorum seni .Bekle dua et nasipse olur bende bekliyorum bir umut bu ay.

inşallah canım ediyorum dua etmem mi her aklıma geldiğinde her akşam yatarken ama umudum yok yine olmadı yine tutmadı gibi geliyor :( inşallah sende güzel haberler alırsın canım :KK51:

Hiç sanmıyorum :KK43: 5 aydır deniyoruz olmuyor artık iyice umudumu yitirdim :KK43: inşallah canım Allah isteyen herkese içinde sana da bana da nasip etsin hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebislerimizi :KK36:
Öyle deme canım ya umudunu yitirme biz 8 aydır deniyoruz ama olmuyor demekki bir zamanı var diyorum ama içim içim içimi yiyor :(helede çevremde o kadar hamile varken ama elden bişey gelmez tek yolu dua etmek:KK51: inş sende bende ve tüm isteyenler bir da hamileyiimm diye bir konu da açabilir:D:KK15:

Back