- Konu Sahibi kartal19031903
merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemi kaç gün sürüyo bilen varmı yani bir gün mü sadece yoksa bir kaç gün geçerlimi çocuğun tutması için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemi kaç gün sürüyo bilen varmı yani bir gün mü sadece yoksa bir kaç gün geçerlimi çocuğun tutması için
canım 1 gün ama önceki ve sonraki günler3 günden olasılığı olan günler diye biliyorum toplam 5 yada 6 gün yani....
hımm inş. öledir bir gün diye korktum birer gün aralıklı ilişki daha iyi dediler tuttumu bilmiyorum
hadi hayırlısı cnm testlemi baktın yumurtlama gününe ?Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.
ben adet günümden sonra 10. gün başlıyorum 16 ya kakadar devam ediyorum iki adet arası oluyormuş acayip kasıklarımda ve belimde ağrım var gece uyuyamıyorum umarım tutmuştur amin canım inş. hepimize nasip eder
cnm bu ağrılar her zaman olabiliyor bazen gebeliklerde bazende geçiş dönemlerinde mevsimsel yani umarım seninki gebeliktendir müjde verirsin inşallah bize.....
22 martta kahve-acik pembe seklinde hasta oldum..ped kirlenmedi anca bir tane.4-5gun surdu.sonra 4 nisanda akinti seklinde kanli cizgi cizgi geldi 3-4 gun surdu.en son 27 subatta adam akilli hasta oldum.sizce adet kanamasimi bunlar?[/
canım elinde test var ise test yap bildiğim kadarıyla hamilelikten önce kanlı akıntı gelebiliyor diye umarım hamilesindir