• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama dönemi

hadi hayırlısı cnm testlemi baktın yumurtlama gününe ?Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.

ben adet günümden sonra 10. gün başlıyorum 16 ya kakadar devam ediyorum iki adet arası oluyormuş acayip kasıklarımda ve belimde ağrım var gece uyuyamıyorum umarım tutmuştur amin canım inş. hepimize nasip eder

ben adet günümden sonra 10. gün başlıyorum 16 ya kakadar devam ediyorum iki adet arası oluyormuş acayip kasıklarımda ve belimde ağrım var gece uyuyamıyorum umarım tutmuştur amin canım inş. hepimize nasip eder

cnm bu ağrılar her zaman olabiliyor bazen gebeliklerde bazende geçiş dönemlerinde mevsimsel yani umarım seninki gebeliktendir müjde verirsin inşallah bize.....

cnm bu ağrılar her zaman olabiliyor bazen gebeliklerde bazende geçiş dönemlerinde mevsimsel yani umarım seninki gebeliktendir müjde verirsin inşallah bize.....

inş öledir Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin kesin paylaşcam burda gerçekten samimi dostluklar var herkes çok içten çünkü herkesin derdi tek annelik :(((((

İnşaallah Rabbim bana da nasip eder. Benimde yumurtam azmış bugün doktor istersen seni tüp bebek merkezine yönlendireyim yada burada ama uzun süre tedaviye başlayalım dedi.bende başlayalım dedim. 28 inde eşimle gidecekmişim , nolur benim içinde dua edin kızlar.Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşaallah ...

arkadaslar ovulasyn testı yapıorum dun ve bugun aynı koyulukta degerlendırıyorum bunu ama emsıreyım yarın 24 saat nobetım var napcaam bılmıorum

22 martta kahve-acik pembe seklinde hasta oldum..ped kirlenmedi anca bir tane.4-5gun surdu.sonra 4 nisanda akinti seklinde kanli cizgi cizgi geldi 3-4 gun surdu.en son 27 subatta adam akilli hasta oldum.sizce adet kanamasimi bunlar?

22 martta kahve-acik pembe seklinde hasta oldum..ped kirlenmedi anca bir tane.4-5gun surdu.sonra 4 nisanda akinti seklinde kanli cizgi cizgi geldi 3-4 gun surdu.en son 27 subatta adam akilli hasta oldum.sizce adet kanamasimi bunlar?[/

canım elinde test var ise test yap bildiğim kadarıyla hamilelikten önce kanlı akıntı gelebiliyor diye umarım hamilesindir

Back