• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama dönemi

alewg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
18
0
36
Mardin
herkese merhabalar. ben 15 aydır evliyim ve yaklaşık 2 aydır korunmuyorum.. doktora gittim her şey normal görünüyor.. ancak yumurtlama dönemini hesaplamakta sorunum var diye düşünmeye başladım.. internette bir yumurtlama dönemi hesaplayıcı var.. ona göre adetimin 6. gününde felan başlıyor. ama geçen ay doktora gittim ve adetimin 15. günü felandı sanırım doktor yumurtlama olmuş dedi. kafam karıştı. doktora da sordum ama değişebiliyor dedi. nasıl hesap yapacağım.. yardımcı olursanız sevinirim

herkese merhabalar. ben 15 aydır evliyim ve yaklaşık 2 aydır korunmuyorum.. doktora gittim her şey normal görünüyor.. ancak yumurtlama dönemini hesaplamakta sorunum var diye düşünmeye başladım.. internette bir yumurtlama dönemi hesaplayıcı var.. ona göre adetimin 6. gününde felan başlıyor. ama geçen ay doktora gittim ve adetimin 15. günü felandı sanırım doktor yumurtlama olmuş dedi. kafam karıştı. doktora da sordum ama değişebiliyor dedi. nasıl hesap yapacağım.. yardımcı olursanız sevinirim

Cnm onerim yumurtlama testi al adetin bittikten sonra yapmaya baslarsin yumurtlamanin oldugu cok kolay anlarsin

yaptığım araştırmalara göre yumurtlama dönemi adetten sonraki dönemde eğer yapışkan bir akıntın varsa yumurtlama dönemindesin demektir.

çok teşekkür ederim cnm almayı dşündüm aslında o testi ama ne bileyim ya bir yandan da şimdiden bu kadar abartmayim de dedim açıkçası.. 2. ayda fazla taktım sanırım..
zencefil onu ben de duydum ama hep de takip edemiyorum ki.. sık akıntım yok ...

arkadaşlar merhaba ben bu yumurta konusunda dertliyim normalde regl dönemlerim 3-4 gün sarkardı ama 2 aydır 41 gün de regl oluyorum oda çok az. ne zaman yumurta olduğunu da anlayamıyorum 5 aydır evliyim çocuk istiyoruz ne yapıcam bilmiyorum tavsiyesi olan var mı ?:18:

sibely eğer sonradan değişiklik gösteren bir durum varsa doktora gitmeni öneririm cnm.. sonuçta onlar bunun takibini nasıl yapabileceğimiz konusunda daha iyi yönlendirebilirler seni..

benimde akıntım çok hamile kaldım mı bilmiyorum ilişkiden kaç gün sonra anlaşılıyor hamile kaldığın onu da bılmıorum. adet oldugum gunden ıtıbaren 14. gün saydım ve sonra akıntılarım başladı göğüslerim acıo ama bnm adetim şöyle bu ay 10unda hastalandısam öteki ay 20sinde hastalanıorum yumurtlama günlerimden de emin değilim..

Arkadaşlar merhaba Adet döngünüzden 14 gün çıkarın cıkan o gün yumurtlama gününüz olabilir bir doktorun açıklamasıydı
Örnek: adet döngünüz 35 ise 35-14 = 21, 21.gün büyük bi olasılıkla sizin yumurtlama gününüzdür ..
umarım yardımcı olabilmişimdir :)

tsh,serbest t4,ve prolaktin istedi yaptırdım ama daha gösteremedim smear da normal çıktı ama endişeliyim işte : (

yumurtlama dönemi herkesin adet periyoduna göre farklılık gösterir. mesela 28 günlük periyod (adetin ilk gününden diğer adetinin ilk gününe kadar olan süre) için 12-13 yumurtlama zamanı sayılır.

Back