- Konu Sahibi kartal19031903
-
En son adet tarihim 11.07.2014 ayin 26.catlama oldu ve ogunden beri cok fena bi agri var kasiklarimda.bugun doktora gittim , yumurta catlarken iceri kanama yapmis.ama disari herangi bi kan akintisi olmadi.2 gun sonra kontrole gitcem.bugun kan sayimi yapti doktor eksilme varmi die ama normal cikti.bi miktar kanayip birikip durmus heralde.bas donmesi goz kararman olursa hemen gel dedi.aklinizda bulunsun arkadarlar catlamadan sonra bole sikayetleriniz olursa mutlaka dikkate alin!! Ic kanama riski cunku..bide bole bi durumu yasayan varmi icinizde.biz bir senedir bebek istiyorz, esimin sperm sayisi cok dusuk.bir tup bebek 1 de normal yolla hamile kaldim fakat ama dusuk yaptim ikisindede.bu ay cok umitliydim sogan kuru, maydonoz sut buhari falan yaptim.esime bisuru takviler onlaro saymiorum bileee..oyuzden bole olmasina cok uzuldumacaba genede dollenme olmus olabilirmi ???
yok cnm mm le ilgili bisy solemedi.bnm 4 gun once tam gununde catlamisti yumurtam 4 gun agri cektikten sonra gittim doktora cunku kanama falan olmamisti bnde hala daha da yok,icte kalmis kanama akmadi disariya.agrim bugun bayaaa azaldi yarin kontrolum var.vucudumdaki degisiklikler sanki hamile oldugumu dusunduruo bana..gecmis olsun buarada sanadafolikül çatlarken kaç mm olduğunu söyledi mi yada çatladıktan sonraki boyutunu söyledi mi ?
bende 21 mmdi doktorum çatlama iğnesi verdi çatlamamıştı. 25 mm olduğunda kistleşti dedi. bizde ümidi kesmiştik yoğun kanama oldu ( bende erken regl oldum sanmıştım ağrı sancı olunca ) doktora gittik çatlamış dedi. bu akşamı değerlendirin dedi. bizde değerlendirmiştik . hamile kalmışım hatta ikiz ama şanssızlık buya tüpte kalmıştı. yani 30 mm de çatlamış folikül ve kist olmamış yumurta çıkmış içinden...
yok cnm mm le ilgili bisy solemedi.bnm 4 gun once tam gununde catlamisti yumurtam 4 gun agri cektikten sonra gittim doktora cunku kanama falan olmamisti bnde hala daha da yok,icte kalmis kanama akmadi disariya.agrim bugun bayaaa azaldi yarin kontrolum var.vucudumdaki degisiklikler sanki hamile oldugumu dusunduruo bana..gecmis olsun buarada sanadayenimi oldu ?
Ben 2 senelik evliyim 1 senedir hiç korunmuyoruz fakat basaramıyoruz. polikistik overim var düzensiz adetlerim.. ama hazirana kadar 3 ay günü gününe adet gördüm sasırdım da ayrıca. iki ay oldu adet görmüyorum tekrar. kahverengi akıntım oldu su iki ayda 4 gün sürdü. yumurtalıklarımda sancı hissediyorum ara ara agrılarımda oluyor batma gibi. bilmiyorum ki acaba BU YUMURTLAMA LEKELENMESİ Mİ? yine hayal kırıklıgına ugrar mıyım? yada RABBİM bi mucize mi gerceklestirdi ?? Bi fikriniz var mı arkadaslar...??
Yumurtlama gunundeysen kanama ondan olabilir, bazen yumurta catlarken kanama yapabiliyo.polikistik over varsa yumurtlaman duzensizdir ztn, onun icin bu catlama testlerinden faydalanabilirsin..hayirlisi olsun insallah hamilesindir.hepimiz bekliyoruz mucizelerimizi :)
merhaba arkadaşlar 12. 07. 14 de son adetimi oldum benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihim hesaplanmıyor son 3-4 gündür kasık ağrım çok dün ve bugün de az bişey kan gelmiş kan gibi de değil akıntı gibi bunun nedeni ne olabilir yumurtalar çatlarken kan gelir diyorlar doğrumu bilen varsa söylesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?