- 27 Ekim 2022
- 202
- 192
- 33
- 27
- Konu Sahibi guzelgunler1
-
Benim mesela makatta ağrı baski gibi gaz var ama yapamıyor gibi değişik birşey anlatilmasida zorMakatta çatlak olmuş olabilir mi?
Genç kızlığımdan beri hep öyleydi ama ben yumurtlama günü falan ne olduğunu bilmediğim için hiç anlamazdım bende hep bi hastalık var sanıyordumMerhaba hanımlar 4 5aydir yumurlama döneminde kasık ağrısı yaşıyorum kasıktaki ağrı bitiyor ve peşine makatta sancı şeklinde ağrı başlıyor acaba böyle bir durum yasayaniniz oldu mu
O var zaten makatimda çatlak ama onunla onun alakası olabilir mi çünkü yumurtlama döneminde oluyor sadece hiç şaşmazMakatta çatlak olmuş olabilir mi?
Benim hep öyle oluyor basta birkaç gün yumurta aki gibi şeffaf akıntı sonra onun bitiminde kasıklarimda ağrı affedersin gaz sıkışması gibi makatta ağrı,gaz çıkarınca kasiklarda rahatlama o mesela yarım gün sürüyor. Ve tek kasik ağrıması genelde sol taraf
Aynen dediklerinizn aynısı bire bir önceden olmazdı son aylardir yaşıyorum sezeryan doğum sonrası olduBenim mesela makatta ağrı baski gibi gaz var ama yapamıyor gibi değişik birşey anlatilmasida zor
O gün olduğumu bilsem ne olacak ağrıdan asla öyle birşey düşünemiyor ki insanGenç kızlığımdan beri hep öyleydi ama ben yumurtlama günü falan ne olduğunu bilmediğim için hiç anlamazdım bende hep bi hastalık var sanıyordumevlendikten sonra farkına vardım yumurtlama günlerinde hep makata vuran ağrım oluyordu, doktora gittim ağrım olduğu gün yumurtlama günün dedi. Hatta çok şanslısın insanlar ovulasyon testi yapıyor sen ağrıdan gününü biliyorsun demişti hiç bir sorun olmadığını da söylemişti.
İnsaAllah normaldir ya myom kist bu gibi şeylerden korkuyorumNormal olduğunu söyledi doktorum benim de oluyor
Evet ben bazı aylarda ağrı kesici kullanıyordumO gün olduğumu bilsem ne olacak ağrıdan asla öyle birşey düşünemiyor ki insan
Şiddetli bi ağrı ise ondandır diye düşünüyorum hafifse bilmiyorumO var zaten makatimda çatlak ama onunla onun alakası olabilir mi çünkü yumurtlama döneminde oluyor sadece hiç şaşmaz
Benim hep bu şekilde oluyor myom yokken de böyleydi,myom varkende myom alınincadaİnsaAllah normaldir ya myom kist bu gibi şeylerden korkuyorum
Çok şiddetli değil ama çok rahatsız ediciŞiddetli bi ağrı ise ondandır diye düşünüyorum hafifse bilmiyorum
Hım anladım insaAllah onunla ilgili değildir gittim pelvik USG günü verdi bakalımBenim hep bu şekilde oluyor myom yokken de böyleydi,myom varkende myom alınincadatabi doktora gidin bakılsın myom ,kist var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?