Yumurtlama,çatlama kızlar bakarmısınız

Yumukbal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
460
147
30
Kızlar en sonda ki bugün. Sizce yumurtlama mı yoksa yakın mı ?

Eklentiler

• 1000030356.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 51
bazen aydA iki defa yumurtlama oluyor demek ki sende de öyle olabilir
Pcos olduğumu için yaklaşık 4 aydır kendiliğinden yumurtlama görmemiştim. 2 ay doktor kontrolünde olmuştu. Ama şuan kendi kendine oldu şaşkınım. İnşallah güzel olur herşey

Pcos olduğumu için yaklaşık 4 aydır kendiliğinden yumurtlama görmemiştim. 2 ay doktor kontrolünde olmuştu. Ama şuan kendi kendine oldu şaşkınım. İnşallah güzel olur herşey
rabbim ol derse herşey olur kendizini strese sokmayın anın tadını çıkarın demek ki olmaz denilen şeyler oluyormuş mucizler çok .Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallah

Ya birşey söyleyeceğim. Ben kendimi sabahtan beri çok kötü hissediyorum. Baş dönmesi var. Yatmak istiyorum çok yorgunum rengim bembeyaz oldu. 2 pik gördüm ama. Değişiğim bende gebelik testi yaptım. Mümkün olabilir mi 5 gün de

Eklentiler

• 1000030391.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 37
bu gebelik testimi

reglinize kaç gün var peki ? erken döllenme olmuş olabilir belki ilk yumurtlamayı kaçırdıınız .çünkü bas baya ben burdayım diyor

reglinize kaç gün var peki ? erken döllenme olmuş olabilir belki ilk yumurtlamayı kaçırdıınız .çünkü bas baya ben burdayım diyor
Pcos oldupum için adet tarihi ve yumurtlama bende değişik. Reglme15 gün var. Yumurtlama 5 gün önce oldu bugün yine Yumurtlama gördüm ama Yumurtlama olmasına şaşırdım bazı yazılar okumuştum gebelikte ovülasyon pik çıkıyor diye. Öylesine idrar testi yaptım.s sonuç bu çıktı çok şaşkınım.s

BU ÇOK ÇOK ERKEN Bİ TESTİ TEKRAR DENEYİN ODA POZİTİFSE NE MUTLU SİZE İNŞALLAH ÖYLEDİR .BENDE GEBELİĞİMİ O ŞEKİLDE ÖĞRENMİŞTİM AMA ADETİME 5 GÜN VARDI OVÜLASYONU ÖYLESİNE YAPAYIM DEDİM BİR BAKTIM PİK YAPMIŞ SİZİN GİBİ HEMEN TEST YAPTIM VE POZITİFTİ SİLİK BİR ŞEKİLDE ERTESİ GÜN YAPTIĞIM TESTTE DAHA DA BELİRGİNDİ .RABBİM SİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Amin inşallah bir kaç gün sonra tekrarlayayım testi o zaman . İnşallah iyi haber ve bu belirtilerim bebeğimin var olduğundandır :) amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…