bence yumurtlama değil ama yakın bugün yarın olur diye düşünüyorum bende yumurtlama görmeden önce bu şekiildeydiKızlar en sonda ki bugün. Sizce yumurtlama mı yoksa yakın mı ?
5 gün arayla iki kez yumurtlama olmuş olucam o zaman :)bence yumurtlama değil ama yakın bugün yarın olur diye düşünüyorum bende yumurtlama görmeden önce bu şekiildeydi
bazen aydA iki defa yumurtlama oluyor demek ki sende de öyle olabilir5 gün arayla iki kez yumurtlama olmuş olucam o zaman :)
Pcos olduğumu için yaklaşık 4 aydır kendiliğinden yumurtlama görmemiştim. 2 ay doktor kontrolünde olmuştu. Ama şuan kendi kendine oldu şaşkınım. İnşallah güzel olur herşeybazen aydA iki defa yumurtlama oluyor demek ki sende de öyle olabilir
rabbim ol derse herşey olur kendizini strese sokmayın anın tadını çıkarın demek ki olmaz denilen şeyler oluyormuş mucizler çok .Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallahPcos olduğumu için yaklaşık 4 aydır kendiliğinden yumurtlama görmemiştim. 2 ay doktor kontrolünde olmuştu. Ama şuan kendi kendine oldu şaşkınım. İnşallah güzel olur herşey
Amin arkadaşım inşallahrabbim ol derse herşey olur kendizini strese sokmayın anın tadını çıkarın demek ki olmaz denilen şeyler oluyormuş mucizler çok .Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallah
Ya birşey söyleyeceğim. Ben kendimi sabahtan beri çok kötü hissediyorum. Baş dönmesi var. Yatmak istiyorum çok yorgunum rengim bembeyaz oldu. 2 pik gördüm ama. Değişiğimrabbim ol derse herşey olur kendizini strese sokmayın anın tadını çıkarın demek ki olmaz denilen şeyler oluyormuş mucizler çok .Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallah
bu gebelik testimiYa birşey söyleyeceğim. Ben kendimi sabahtan beri çok kötü hissediyorum. Baş dönmesi var. Yatmak istiyorum çok yorgunum rengim bembeyaz oldu. 2 pik gördüm ama. Değişiğimbende gebelik testi yaptım. Mümkün olabilir mi 5 gün de
Evetbu gebelik testimi
Pcos oldupum için adet tarihi ve yumurtlama bende değişik. Reglme15 gün var. Yumurtlama 5 gün önce oldu bugün yine Yumurtlama gördüm ama Yumurtlama olmasına şaşırdım bazı yazılar okumuştum gebelikte ovülasyon pik çıkıyor diye. Öylesine idrar testi yaptım.s sonuç bu çıktı çok şaşkınım.sreglinize kaç gün var peki ? erken döllenme olmuş olabilir belki ilk yumurtlamayı kaçırdıınız .çünkü bas baya ben burdayım diyor
BU ÇOK ÇOK ERKEN Bİ TESTİ TEKRAR DENEYİN ODA POZİTİFSE NE MUTLU SİZE İNŞALLAH ÖYLEDİR .BENDE GEBELİĞİMİ O ŞEKİLDE ÖĞRENMİŞTİM AMA ADETİME 5 GÜN VARDI OVÜLASYONU ÖYLESİNE YAPAYIM DEDİM BİR BAKTIM PİK YAPMIŞ SİZİN GİBİ HEMEN TEST YAPTIM VE POZITİFTİ SİLİK BİR ŞEKİLDE ERTESİ GÜN YAPTIĞIM TESTTE DAHA DA BELİRGİNDİ .RABBİM SİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLAHPcos oldupum için adet tarihi ve yumurtlama bende değişik. Reglme15 gün var. Yumurtlama 5 gün önce oldu bugün yine Yumurtlama gördüm ama Yumurtlama olmasına şaşırdım bazı yazılar okumuştum gebelikte ovülasyon pik çıkıyor diye. Öylesine idrar testi yaptım.s sonuç bu çıktı çok şaşkınım.s
Amin inşallah bir kaç gün sonra tekrarlayayım testi o zaman . İnşallah iyi haber ve bu belirtilerim bebeğimin var olduğundandır :) aminBU ÇOK ÇOK ERKEN Bİ TESTİ TEKRAR DENEYİN ODA POZİTİFSE NE MUTLU SİZE İNŞALLAH ÖYLEDİR .BENDE GEBELİĞİMİ O ŞEKİLDE ÖĞRENMİŞTİM AMA ADETİME 5 GÜN VARDI OVÜLASYONU ÖYLESİNE YAPAYIM DEDİM BİR BAKTIM PİK YAPMIŞ SİZİN GİBİ HEMEN TEST YAPTIM VE POZITİFTİ SİLİK BİR ŞEKİLDE ERTESİ GÜN YAPTIĞIM TESTTE DAHA DA BELİRGİNDİ .RABBİM SİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH
AMİN MUTLAKA HABER VERİNAmin inşallah bir kaç gün sonra tekrarlayayım testi o zaman . İnşallah iyi haber ve bu belirtilerim bebeğimin var olduğundandır :) amin
İnşallah tabiki de:)AMİN MUTLAKA HABER VERİN
Tekrar yumurtlama oldum ben.AMİN MUTLAKA HABER VERİN
Gebelik testiniz ne durumdaTekrar yumurtlama oldum ben.
Tekrar etmedim gebelik testini. Etmelimiyim bilmiyorum.Gebelik testiniz ne durumda
bence bi tekrar edinTekrar etmedim gebelik testini. Etmelimiyim bilmiyorum.