• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama belirtileri ?

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
34
Zonguldak
arkadaşlar yumurtlama belirtisi göğüs uçlarında acıma falan olabilirmi tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfennnnnnnnnn

arkadaşlar yumurtlama belirtisi göğüs uçlarında acıma falan olabilirmi tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfennnnnnnnnn

Evet canım. Belirtiler kasık ağrısı, akıntıda artış, Göğüs hassasiyeti...

bende bu ay oldu canım klomen kullandım ama yumurtlama sonrasın dada geçmedi devam ediyor hala fena şekilde...adete 4-5 gün kaldı bakalımm noolcakkk

benm adete 8 gün kaldı . yumurtlama günümden beri ayni taraf kasigimda batma var. acaba diyrm umitleniyrm ben de. sizce olabilirmi arkadslar :((

benm adete 8 gün kaldı . yumurtlama günümden beri ayni taraf kasigimda batma var. acaba diyrm umitleniyrm ben de. sizce olabilirmi arkadslar :((

olabilir elbette. her zaman olmayan bir ağrı o ay belirince insan ister istemez ümitleniyor tabi.ben de daha önce yumurtlama dönemimde hiçbir şey hissetmezdim. bu ay ne olduysa anlamadım. herkez için hayırlısı diyorum.

Back