ilk bebeğinemi kürtaj oldun canım. benimde ilk bebeğim 2,5 aylekken kürtajla alındı. bir takım testler yaptırdım toksoplazmadan öldüğü ortaya çıktı bebeğin. sonra 2 ay önce 2. bebeğimi düşük yaptım. 6,5 haftalıktı. şimde ankarada tüm testleri yaptırıyorum neden kaynaklandığını bulmak için. bana sorarsan yumurtlama zamanlarından önce bebeğin kalbinin neden durduğunu öğrenmek için bir dizi test yaptır derim. kan pıhtılaşmana baktır sonra ne biliyim gen mutasyonu diye testler var. tiroit hormonlarına bakıyolar hepsi kanda yapılıyo kafan rahat bir şekilde 2. hamileliğine hazırlan bence. bu arada yumurtlama bildiğim kadarıyla adettin 10. 16. günü oluyo. ama örneğin 28 günde adet olan bir kadın 14. gün yumurtlarken ben 32 günde bir adet oluyodum 18. güne denk geliyo. yumurtlama döneminde sıvı artar ve böyle ne biliyim yumurta akı gibi uzar ordanda anlayabilirsin. ama en garantisi adetin bittikten sonra hemen 2 günde bir ilişkiye gir garanti olsun:)) hayırlısıyla allah eliy ayağı düzgün bebekler nasip etsin bize inşallah..