Yumurtlama belirtileri

devranoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
5
0
Selam arkadaşlar ben 10'uncu ayda kürtaj oldum iki aylık bebeğin kalp atışları gözükmüyor diye ama sonucu temiz çıktı nihayetinde.Ben şu yumurtlama belirtilerinden hiçbirşey anlamadım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.Yumurtlama olduğunu nasıl anlayabilirim.Teşekkürler şimdiden....

bildiğim kadarıyla adetin ilk günü takiben 10. 15. günler arasında..Tabi bu kişiden kişiye değişebiliyor..
Eğerki adetlerin düzenliyse yumurtlama zamanında vücut sıcaklığı yükseliyor, kasıklarda hafif ağrı oluyor diye biliyorum..

Bu arada çok geçmiş olsun inşallah tekrar olur.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..

kurtajdan sonra yapılamsı gerekn kan tahlıllerı varmış arkadaşlr ebnım nereyse 2yıl olucakkurtaj olalı enson gıttıgım dokotrum söyledı yarın o tahlıllerıyaptırcam.doktrounzudan sızlerde israrla isteyn.patolojı sonucu bsııyı göstermıyorkı formalıteden yapıyoalr bnce

ilk bebeğinemi kürtaj oldun canım. benimde ilk bebeğim 2,5 aylekken kürtajla alındı. bir takım testler yaptırdım toksoplazmadan öldüğü ortaya çıktı bebeğin. sonra 2 ay önce 2. bebeğimi düşük yaptım. 6,5 haftalıktı. şimde ankarada tüm testleri yaptırıyorum neden kaynaklandığını bulmak için. bana sorarsan yumurtlama zamanlarından önce bebeğin kalbinin neden durduğunu öğrenmek için bir dizi test yaptır derim. kan pıhtılaşmana baktır sonra ne biliyim gen mutasyonu diye testler var. tiroit hormonlarına bakıyolar hepsi kanda yapılıyo kafan rahat bir şekilde 2. hamileliğine hazırlan bence. bu arada yumurtlama bildiğim kadarıyla adettin 10. 16. günü oluyo. ama örneğin 28 günde adet olan bir kadın 14. gün yumurtlarken ben 32 günde bir adet oluyodum 18. güne denk geliyo. yumurtlama döneminde sıvı artar ve böyle ne biliyim yumurta akı gibi uzar ordanda anlayabilirsin. ama en garantisi adetin bittikten sonra hemen 2 günde bir ilişkiye gir garanti olsun:)) hayırlısıyla allah eliy ayağı düzgün bebekler nasip etsin bize inşallah..

cnm kasıklarında tek veya çift taraflı bi ağrı olur artı sinirli gergin olursun ben nerden mi biliyorum çok uzun süre ovulasyon takibi yaptırdım yumurta çatlatma iğnesi vs... geçmiş olsun

cnm kasıklarında tek veya çift taraflı bi ağrı olur artı sinirli gergin olursun ben nerden mi biliyorum çok uzun süre ovulasyon takibi yaptırdım yumurta çatlatma iğnesi vs... geçmiş olsun

arkadasım ya benımde yumurtalama gunum dundu ve beraber olduk suandada sol kasımda agrı var sence yumurtalama gerceklesmıdır.

arkadasım ya benımde yumurtalama gunum dundu ve beraber olduk suandada sol kasımda agrı var sence yumurtalama gerceklesmıdır.

canım yumurtlama döneminde kasıklarda hafif ağrı,akıntıda artma,vücut ısısında artma,sinirlilik hali,uyku problemi olabiliyor.yumurtlama günü düzenli adet olanlarda 14-16.günler olarak hesaplanıyor.ama daha öncesi ve sonrasıda olabilir.onun için sen bugün mü yarın mı diye düşünmeden gün aşırı ilişkiye girmelisin.hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah.....

arkadaslar birsey merak ediyorum yumurtlama zamaninda illa akinti olmasi lazim mi bende olmuyor yoksa yumurtlamiyor muyum?

arkadaslar birsey merak ediyorum yumurtlama zamaninda illa akinti olmasi lazim mi bende olmuyor yoksa yumurtlamiyor muyum?
catlayan yumurta akintiya sebep olur..
normal zamanda krem gibi beyaz ve koyu kivamli olan akinti ovulasyon günlerinde su rengi akiskan ele alindiginda iki parmak arasinda yapisan ve hatta 10 cm e kadar uzayan bir hal alir...

senin soruna gelince eger adetlerin düzenliyse yumurtlama oluo ki adet görüyosun demektir.bir yumurtalama takibi yaptir yada eczanelerde rahatlikla bulunabilen ovulasyon takibi testlerinden yap birdahaki adetin bitinde ozaman anlarsin yumurtlama var mi yok mu diye

X