Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tanıdığım var da kaç aylıktı bilmiyom da iliski olmuş düşük tehlikesi gecirdi nerdeyseCanım günün geçene kadar ilişki olsun çünkü tutup tutmadığını bilmiyoruz hatta gebelikte bile bir sorun olmuyor korkma
O herkeste olmaz kuzum dr söylüyor zaten tehlikeli olup olmadığını hoş ben hiç yaşamadım o duyguyu ama iki ablamdan biliyorum annem anlatır 7 senedir uğraştığımdan çok dinledim bu tarz olaylarıBi tanıdığım var da kaç aylıktı bilmiyom da iliski olmuş düşük tehlikesi gecirdi nerdeyse
Anladım canım rabbim inşallah sana bana isteyen herkese nasip etsin bi an önceO herkeste olmaz kuzum dr söylüyor zaten tehlikeli olup olmadığını hoş ben hiç yaşamadım o duyguyu ama iki ablamdan biliyorum annem anlatır 7 senedir uğraştığımdan çok dinledim bu tarz olayları
Daha adet günü geçmeden bi tehlike olmaz adete 1 gün kala gebe kalanları biliyorum geç yumurtlama oluyor geç döllenme oluyor
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAnladım canım rabbim inşallah sana bana isteyen herkese nasip etsin bi an öncedoğru kişiden kişiye değişir tanidigimda öyle olmuştu bemde yaşamadım ya pek bilgi sahibi değilim
![]()
Amin amin inşallah. Senin nie olmadı özel değilse tabi.İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Sebepsiz infertil sorun yok ikimizdede dr stresten demişti bakalım hayırlısı vakti zamanı vardır elbetAmin amin inşallah. Senin nie olmadı özel değilse tabi.
Insallah canim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah nasip eder rabbimSebepsiz infertil sorun yok ikimizdede dr stresten demişti bakalım hayırlısı vakti zamanı vardır elbet![]()
Amin kuzuum inşallah peki sizin neden olmuyor özel değilse ve kaç senedir olmuyorInsallah canim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah nasip eder rabbim
Ben daha yeni evliyim 9 aydır ama ilk başta başka sorunlar vardi. Sonra adet düzensizliği,tsh yükseliği derken simdi çatlatma iğnesi tedavisi yapılıyo. Ilki tutmadi ikinci denemedeyiz. Test gününü beklemedeyim suanlikAmin kuzuum inşallah peki sizin neden olmuyor özel değilse ve kaç senedir olmuyor
Tsh yüksekliği neden oluyormuş şimdi düzeldi mi pekiBen daha yeni evliyim 9 aydır ama ilk başta başka sorunlar vardi. Sonra adet düzensizliği,tsh yükseliği derken simdi çatlatma iğnesi tedavisi yapılıyo. Ilki tutmadi ikinci denemedeyiz. Test gününü beklemedeyim suanlik![]()
Adet düzensizliğinden oluyomuş benim baya yüksekti 5in üstündeydi dr dedi sana şuan salgiladign yetmiyo bebek olursa hiç yetmez ve bebeğin zihnine bile etkiyomus. Şuan normale düştü şükür. Adetim de düzene girdi gibi mesela iğneden önce adet sokucuyle hasta olmuştum iğneyi kullandım günümde hasta oldum. Şuan hasta olmamam lazım amaTsh yüksekliği neden oluyormuş şimdi düzeldi mi peki
İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın bende bir iki gün var inşallah olmamAdet düzensizliğinden oluyomuş benim baya yüksekti 5in üstündeydi dr dedi sana şuan salgiladign yetmiyo bebek olursa hiç yetmez ve bebeğin zihnine bile etkiyomus. Şuan normale düştü şükür. Adetim de düzene girdi gibi mesela iğneden önce adet sokucuyle hasta olmuştum iğneyi kullandım günümde hasta oldum. Şuan hasta olmamam lazım ama![]()
Insallah olmam canım sende inşallah hamiş kalırsın güzel haberler veririz birbirimize üzülme ❤İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın bende bir iki gün var inşallah olmamortalama 15 gündür göğüslerim şiş bugün de belimde ağrı var olacağım galiba
![]()
İnşallah canım benim inşallah bu ay çok umutluydum ama bugün olacakmışım gibi hissettim hatta kesin oldum dedim ama hala bişe yok geçen ay 12 siydi yarın olmam lazım bakalım olmam inşallah olmayız inşallahInsallah olmam canım sende inşallah hamiş kalırsın güzel haberler veririz birbirimize üzülme ❤![]()
Insallah canim insalah bende ilk ignenin 18inci günü hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 13uncu gününe girmiş buluyorum hakkımızda hayırlısını versin güzel rabbimİnşallah canım benim inşallah bu ay çok umutluydum ama bugün olacakmışım gibi hissettim hatta kesin oldum dedim ama hala bişe yok geçen ay 12 siydi yarın olmam lazım bakalım olmam inşallah olmayız inşallah❤
Amin hepimizin inşallah vardır vakti saatiInsallah canim insalah bende ilk ignenin 18inci günü hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 13uncu gününe girmiş buluyorum hakkımızda hayırlısını versin güzel rabbim
Aynen öyle canım ❤Amin hepimizin inşallah vardır vakti saati![]()